appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Kunststof
STER Advertentie

Fortuna Sittard: geen boete, maar voor straf in een roze jurk het veld op

Fortuna Sittard
woensdag 7 augustus 2019 | NOS | NOS Sport

De meeste clubs kennen het principe wel, de boetepot. Kom je te laat voor een training, vergeet je je schoenen mee te nemen, zit je clubkostuum niet goed? Hoppa, geld in de pot. Dat leverde aan het eind van het seizoen meestal genoeg op voor bijvoorbeeld een etentje met de hele selectie.

Bij Fortuna Sittard gooien ze het over een heel andere boeg. Daar is vanaf vandaag het Rad van Onfortuin te bewonderen. Een ludieke manier om de spelers te 'bestraffen'. Geen geld in de boetepot, maar een slinger aan het rad als je de regels overtreedt.

En er zijn heel wat leuke opties, zo vertelt bedenker en trainer Kevin Hofland in Langs de Lijn En Omstreken. "Dan moet -ie in een roze prinsessenjurk het veld op."

Benieuwd wat alle straffen zijn? Beluister hieronder het gesprek met Hofland. 

 

Fortuna Sittard: geen boete, maar voor straf in een roze jurk het veld op

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1