appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Erben Wennemars is onder de indruk van de rust die PEC-speler Kingsley Ehizibue in zich heeft

De Nieuws BV
maandag 28 januari 2019 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Het scheelde niet veel of voetballer Kingsley Ehizibue speelde nu bij Italiaanse club Genoa. De speler van PEC Zwolle was al gekeurd en klaar om het veld op te gaan bij zijn nieuwe club, maar het voelde niet goed. In De Nieuws BV is Erben Wennemars erg onder de indruk van de rust die Ehizibue in zich heeft.

Erben Wennemars - De rust van Ehizibue

Ehizibue had geen vrede in zijn hart, hij had gebeden maar kon de vrede niet vinden. Dus hij ging terug naar PEC Zwolle. En om deze reden won PEC Zwolle volgens Erben Wennemars afgelopen weekend van Heracles Almelo en verloor Ajax van Feyenoord, omdat Frenkie er wel voor koos zijn club te verlaten.

Als Erben die rust zou hebben, zou hij ook gelovig worden. Van origine is Erben wel gelovig opgevoed en hij moet ook eerlijk aan Willemijn bekennen dat hij wel eens een gebedje heeft gedaan voor een wedstrijd. Maar of dát ook het verschil heeft gemaakt in Erben zijn carrière? 

Erben Wennemars is elke maandagmiddag tussen 13:30 en 14:00 te gast in De Nieuws BV om het laatste sportnieuws door te nemen.

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1