appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

In de eerste divisie wil niemand favoriet zijn

ANP
vrijdag 4 januari 2019 | NOS | Remy Kock

De titelstrijd in de Keuken Kampioen-divisie is in volle gang. FC Den Bosch en Go Ahead Eagles zijn respectievelijk eerste en tweede in de eerste divisie maar de directe concurrentie zit ze op de hielen.

Veel kampioenschapsambities lijken trainers Wil Boessen (FC Den Bosch) en John Stegeman (Go Ahead Eagles) echter nog niet te hebben. "Ik heb twee kanshebbers in mijn hoofd zitten", aldus Stegeman in Langs de Lijn en Omstreken. "Dat zijn Sparta en Twente. Wel gaan we ons best doen om zo lang mogelijk mee te strijden." FC Den Bosch-oefenmeester Boessen denkt dat er zes clubs zijn die kans maken, waaronder zijn eigen ploeg. "Wellicht wij ook", concludeert hij. 

Volgens NOS-commentator Ragnar Niemeijer lijkt niemand het kampioenschap te willen pakken. "Als je het in Enschede vraagt, of in Rotterdam bij Sparta, of aan deze heren... Niemand wil het, het is bijna beter om tweede te staan dan eerste", stelt Niemeijer.

Eerste divisie: Ragnar Niemeijer, Wil Boessen en John Stegeman

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1