appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Radio Bergeijk

Satirische soap over hét Brabantse lokale radiostation Radio Bergeijk. Nieuwe afleveringen, gepresenteerd door Toon Spoorenberg (Pieter Bouwman) en Peer van Eersel (George van Houts). Met facilitaire ondersteuning van technicus Tedje van Lieshout ontvangen de radiomannen een keur aan plaatselijke gasten. Of doen verslag van bijzondere culturele gebeurtenissen of particuliere initiatieven.

Podcast afleveringen

Aan het begin van de uitzending wordt Tedje van Lieshout dood aantroffen in zijn werkhok. Een groots gevoel van machteloze moedeloosheid overvalt presentator Toon Spoorenberg . In tegenstelling tot zijn beste kennis verslaggever Peer van Eersel.
Die voelt helemaal niks.
Voor de radiomannen opent zich nu onontkoombaar het zwarte gat waar ze al die jaren zo bang voor zijn geweest. Er rest nu niet veel anders meer dan op te gaan in de radiostilte die ontstaan is door het overlijden van Ted van Lieshout. Echter niet voordat Peer de vorige week aan Toon uitgeleende 17 euro alsnog opeist.
Radio Bergeijk is daarmee weer verworden tot de zieke omroep die het eens was.
De apparatuur wordt teruggebracht naar voormalig zorgcentrum Sint Jozef.
En Radio Bergeijk bestaat niet meer.
In de radiocommentaren klinken de verdiensten van Radio Bergeijk voor het locale culturele leven luidkeels door. Van het programma zijn de afgelopen ruim zes jaar om precies te zijn 612 afleveringen uitgezonden. Binnen het genre radiodrama een bijna niet te evenaren Bergeijks record.

#60 - Radio Bergeijk - Het radiostation van Bergeijk (S07)

zaterdag 29 september 2007, 16:32 uur

Hoe kan het nu opeens zo snel gaan! Met de acties tégen Radio Bergeijk.
Toon leent 17 euro van Peer. Krijgt hij volgende week weer terug.
De vader van Toon en de vader van Peer konden niet goed met elkaar overweg.
Ted vervangt de tune van het gemeentebericht door de algemene RB berichten tune.
Hoog bezoek. De burgemeester Verhoeven ziet een causaal verband tussen de afname van het inwoneraantal van Bergeijk (30 inwoners hebben zich de laatste 4 jaar opgeknoopt) en de uitzendingen van Radio Bergeijk. Hij zegt Radio Bergeijk daarom ambtshalve de wacht aan. Ted start van de weeromstuit een reportage over de opstap-demodag van de elektrische fietsen bij tweewielerpakhuis Neutkens.
Sjef van Buul doet embedded verslag van een grootschalige bijeenkomst van het actiecomité tégen Toon en Peer. En tégen het vrije woord.
Ted is weggegaan! Noodplanmuziek!

#59 - Radio Bergeijk - Het radiostation voor Bergeijk (S07)

zaterdag 22 september 2007, 16:32 uur

Er hebben zich inmiddels veel meer dan 200 inwoners aangesloten bij het gemeentelijk actiecomité tégen Radio Bergeijk. Toon heeft daarover een 18 pagina tellend epistel in handen gekregen met een groslijst. Volgens Peer komt een goede naam te voet. En gaat te paard.
Uit onderzoek blijkt dat de gemeente zeer slecht voorbereid is op een eventuele ramp.
Bij de stichting ‘orgaandonatie voor de smalle beurs ‘ scoort de Bergeijkse lever zeer hoog. De heer Zonnebloem, frontman van het Comité, komt uit hoofde van de gemeente meedelen dat uren in de zon liggen uitstekend is voor de huid en dat roken ter onrechte wordt opgevat als ongezond. Zijn mede-comitéleden von Hunstädt en van Buul houden Toon en Peer intussen met een karabijn onder schot.
In de rubriek Lachen met Peer worden alle bedrijven opgesomd die zich gedistancieerd hebben van het fenomeen Radio Bergeijk.

#58 - Radio Bergeijk - Het radiostation voor Bergeijk (S07)

zaterdag 15 september 2007, 16:32 uur

Toon en Peer zijn vorige week uit GrandCafé Beeks gezet en zijn nu teruggekeerd
in hun oude loods op het industrieterrein. En alsof er niets gebeurd is beginnen ze met een gemeentebericht. Om de golfplatengalm te verminderen stanst Peer met 7 cm lange klinknagels lege eierdozen tegen de studiowand. Per ongeluk wordt Jan Beeks aan de buitenkant vast gejekkerd.
Harrie Heesters maakt van de gelegenheid gebruik voor een oproep aan de Bergeijkenaren om stof te leveren voor zijn volgende week uit te brengen nieuwe boek getiteld ‘Vlieland. Met licht geschreven‘ Via de open microfoon deelt Joseph von Hunstädt mee dat hij zich niet meer laat interviewen door Radio Bergeijk. Wegens het laffe journalistieke allooi van de laatste tijd. Toon en Peer begrijpen er niets van. Desgevraagd telefonisch om opheldering gevraagd wil von Hunstadt geen commentaar geven. Maar Theo van Deursen maakt melding van de oprichting van een gemeentelijk actiecomité tégen Radio Bergeijk.

Deze laatste zomerspeciaal van 2007 wordt ge-evalueerd door cafébaas Jan Beeks.
In de rubriek vacaturebank zoekt uitvaartverzorging van der Stappen een ex-TBS er.
Roxana Chatroux is een vuilnisvrouw met een winkelketen. Jan Smeddens visualiseert mee.
De uittip verwijst naar de Franse tentoonstelling in het Eiga museum.
Hans van Vessem heeft ondanks alle voorspoed een doodswens.
Sparen bij Krediet a/d Nijverheid is niet zo'n gek idee.
Jan Beeks vond het een prachtige uitzending maar verordonneert desalniettemin dat het tevens de laatste was vanuit GrandCafe Beeks. Tot grote schrik van Toon en Peer. Wat moeten zij nu?

De zomerspeciaal van deze week wordt ge-evalueerd door Joke Leermakers.
Overblijfkrachtcentrale zoekt ex-TBS er die zijn talent wil inzetten.
Henk en Katrien Knegtmans vertellen over hun nieuwe scheld- , schreeuw- en kwetsdienst. In de lansbreekrubriek wordt een lans gebroken door van der Stappen Uitvaartverzorging. Thijs Leijten heeft vier geslachten. TFC The Filet Company vecht tegen van alles en nog wat. Joke Leermakers vindt het voor Toon en Peer de hoogste tijd voor een weloverwogen en zelfgekozen einde.

De zomerspeciaal van deze week wordt ge-evalueerd door Klaas Groot.
In het negerrubriek De Tamtam negernieuws over het negerboek over de legendarische negervoetballer Pele. Jos Sengers, de voorzitter van vereniging van Oud-Indiëganger, kwam voor de cursus breakdance. Lia Geraerts (60) is beschikbaar voor sex-date, heeft kippen en verse graszoden, drinkt. De Formule 1 races op het stratencircuit van Bergeijk met organisator Leon van Lierop. Hier volgen de prijzen van kruidenier van Heeswijk en Goeste. Klaas Groot vond dat de uitzending niks met West Friesland te maken had.

De zomerspeciaal van deze week wordt ge-evalueerd door een anonieme ex TBS - er
Gratis op of af te halen: Enorme klootzak. Eugéne Fonville, de voorzitter van de krachtsportvereniging Bergeijk waarschuwt voor spierstimulerende middelen. In de relatierubriek zoekt man naar borsten en een vagina en mist een ander man een maatje, een neukpop. Radio Bergeijk is live aanwezig bij de openbare hoorzitting in het gemeentehuis waar wethouder van Bergen Henegouwen spreekt over het onderwerp nabije toekomst. Hier volgende de aanbiedingen van kruidenier van Heeswijk en Goeste. Ontslagen ex-TBS er vond de uitzending van wisselend allooi en spelend op de onderbuik van de samenleving.

De zomerspeciaal van deze week wordt ge-evalueerd door mevrouw van Halst
High-tech bedrijf zoekt een ex-TBS er voor de functie van inkoper full-time.
De 95-jarige Kozo Harakuchi heeft het wereldrecord 20 meter hardlopen verpulverd
Uit de poeziebundel van uit Sint Jozef: ‘Zomaar een overlijden’
Peer gaat op bezoek bij psychopaat van der Voort met dichtbundel 'Een mens nader verklaard' De tien gouden tips van autobedrijf Kokkert voor de aanschaf voor een 2e hands auto. Mevrouw van Halst heeft genoten van de uitzending.

De zomerspeciaal van deze week wordt ge-evalueerd door Staf Goossens
Gratis op of af te halen. Een enorme doos. Echtpaar Smolders ging het goed, maar ze namen Jan in huis, een sociaal zwakke jongen. In negerzwembad De modderpoel start weer een 6 jaar durende negercursus negerzwemmen. Peer gaat op bezoek bij (de moeder van) gitarist, streekzanger en dichter Peter van den Oetelaere. Hielspoor, kalknagels? Shockwave therapie! Overgewicht, migraine? Shockwave therapie!
Staf Goossens vond de uitzending van een hemeltergend amateurisme. En Peer van Eersel een pedant, opgefokt ventje en een blamage voor het medium.

De zomerspeciaal van deze week wordt ge-evalueerd door Theo van Deursen.
Kwaliteitsslagerij van Loon heeft voorkeur voor ex-TBS er als medewerker slagerij.
Gerrit Zoontjes, voorzitter van korfbalvereniging De Stormvogels, heeft het ledenbestand opgeschoond. Geschiedenis: In de nacht van 3 op 4 februari 1954 worden de criteria voor de functie van omroeper bekendgemaakt. Dag uit het leven van Wim van Uum, veeschilder en dichter. Mevrouw Garnaal haar man is goed in van alles.
Theo van Deursen vond de uitzending steengoed, één van de betere allertijden, een pareltje.

De zomerspeciaal van deze week wordt ge-evalueerd door Sjef van Buul
Gratis op of af te halen een enorm Kutkind. De broers Arie en & Theo Bol van de (Bergeijkse) Buurtbusvereniging (Bergeijk) hebben ruzie. Miet van Bommel presenteert haar dames/vrouwenhoekje. Vandaag vrouwenklachten. Jan de Bakker, voetballer met visuele beperking, geeft intuïtieve clinic doelschieten. WWW.mohammedstorenbrink.nl heeft ruime keuze rollators. Sjef van Buul vond de uitzending van een verschrikkelijk hoog, laag, interessant en saai niveau.

De zomerspeciaal van deze week wordt ge-evalueerd door Jozef von Hunstädt
Platenwinkel de Zwarte Schijf heeft oa negermuziek van trompetneger Louis Armstrong.
Mary Kuypers-Scherens en Jaap en Klaas Groot nemen deel aan het imitatorengala Bergeijk. In relatierubriek Lijkt het je wat vandaag Hugo is spontaan type en Fijn om katholiek te zijn. Peer gaat op bezoek bij de reanimatie-activiteiten op de E 34 met Henri van Buul. Van der Stappen voor een heerlijke uitvaart.
Jozef von Hunstädt vond de uitzending erbarmelijk. En geeft een cijfer van – 12.

De zomerspeciaal van deze week wordt ge-evalueerd door Harrie Heesters
Gratis op of af te halen een enorm vervelend Zeikwijf. Bart Slenders is de man achter zangeres Ellen Vermeulen. Miet van Bommel presenteert haar dames/vrouwenhoekje. Vandaag over de miskraam. De zwemvierdaagse van de ééneiige stiefbroers John & John Broekhoven gaat dit jaar niet door. Zonnebank Florida. Voor al uw kwalen.
Harrie Heesters vond de uitzending indrukwekkend en een gewogen plaatje.

De zomerspeciaal van deze week wordt ge-evalueerd Jan van Liempt.
Winkelketen Boerenbond zoekt een enthousiaste ex-TBS er voor de kassa.
Anjelique en Herman Valgaat van het midgetgolfcomplex zouden samen naar Beeks komen. In de relatierubriek Lijkt het je wat vandaag een positief denkende constructie medewerker, Gerard 34 jaar en Elsbeth. Walter van der Goot, fulltime fullcontact naturist, heeft het koud. Voor TFC The Filet Company is contact met de natuur essentieel.
Jan van Liempt vond de uitzending welwillend maar een beetje snotterig.

Toon heeft bij de Chinees het wokgerecht Joost besteld.
De S 7 van de gemeente Groot Bergeijk onderhandelt momenteel over het mestoverschot. An Kuijpers van Anku Lingerie heeft een noodwinkel geopend voor gedragen lingerie. Jan van Liempt, vrijwilliger van asiel Bergeijk, zoekt een thuis voor de achtergelaten vakantiekinderen
Zuidzorg organiseert dinsdagavond een thema avond twee- of meerling. In de nieuwe rubriek Wisselende kontakten worden de prijswinnaars bekend gemaakt.
Toon heeft nog steeds last van nummer 34. Van Joost.
Voor de achterblijvers vandaag een bericht van gene zijde van Hans van der Koele.

Toon weet van onder niet meer dat hij van boven leeft.
In een TV show van de BLOS is er een homo gedrogeerd met 84 knalgezonde nieren. Af en toe klapt er één. Harrrie Heesters verhaalt van de Heilige Thomas sloopprojecten in India. Bij inlevering van deze reclame 10% gratis artikelen. Bij Koppens afrasteringen.
Imker Peter Speegelt is hyperallergisch voor bijen.
Wendy is deze week bij de sfeershow van het tuincentrum
Paul Heesterbeek, coordinator natuurtuin Het Loo, zoekt vrijwilligers, liefst ex -TBS ers. Lilian van Heeswijk is tot voorzitster gekozen van het Christen Democratisch Appél in Bergeijk. Voor de achterblijvers vandaag een bericht van gene zijde voor Joop

Toon is er niet. Peer is uit zijn doen.
Bij de wielervereniging Groot Verzet hebben alle winnaars van de Ronde van Bergeijk uit de periode 1945 - 2006 de bekers terug geven wegens dopinggebruik.
De echtgenoot van burgemeester Inge Bakker - van Assen heeft geen verstand van kunst. Boerboom taxaties, voor als u wat te taxeren heeft.
Plasklachten leiden vaak tot schaamte. Te gast in de studio zijn leden van de vereniging Ongewild urineverlies die het probleem bespreekbaar willen maken.
Efax BV zoekt ervaren monteur landbouw- en grondverzetmachines
Toon neemt nog steeds de telefoon niet op. Maar brand is erger.
In de nieuwe rubriek Voor de achterblijvers, berichten van gene zijde, vandaag een bericht van Fons voor Anja.

Ons hart zingt blij….maar het is geen Hemelvaartsdag en ook geen Pinksteren.
Marijke Schoenmakers viert elk jaar haar verjaardag en nodigt dan 14 nijlpaarden uit
Peer heeft een pussende puist op zijn rug en Gert Esselaar heeft kokend hete koffie én thee over zijn kind gegooid. De Bergeijkse kopersvereniging heeft zich benadeeld gevoeld tijdens de uitverkoop. Peer gaat hét er van nemen.

Het is vandaag gewoon vandaag. Denk niet dat het morgen is.
De gemeente maakt zich zorgen over de afname van het aantal ouderwetse euthanasiegevallen. Eugéne Fonville, de voorzitter van krachtsportvereniging Bergeijk, waarschuwt voor spierstimulerende middelen.
Aanstaande zaterdag is het geitenkijkdag.
Torsten Hackel van de stichting ‘Brandweer zonder grenzen’ pleit voor internationale brandweeruitwisseling. Voor TFC The Filet Company is contact met de natuur essentieel. Nicole Kuijstermans, woordvoerdster ‘Vrouwen voor huiselijk geweld ‘ geeft cursussen. Toon ondervindt dat aan den lijve.
Wegens het 2-jarige bestaan van peuterspeelzaal ' Op de paarse paddestoel ' worden alle peuters uitgenodigd voor een grandioze reünie.

Welkom op deze sombere dag waarop we terugblikken op hen die gesneuveld zijn voor het ideaal van één groot Europa. En we staan even stil bij 60 jaar zuchten onder het juk van vrijheid en democratie.
Aanstaande dinsdag is er in de Sint Petruskerk een tentoonstelling over 250 jaar euthanasie in Bergeijk. Alles kan niet eeuwig duren. Zorgcentrum Sint Jozef is in opperste verwarring door het overschot aan dementerende ouderen. TFC The Filet Company biedt nieuwe behandelmethode voor ziekte en andere klachten. Uitvaartverzorging van der Stappen heeft ook dit jaar geen keurmerk gekregen.
Er komt een gratis informatiesessie over het klikgebit in Valkenhof.
Voor alle zieke Bergeijkenaren beterschap en voor alle gezonde.... kop op.

Fokker tuinen zijn groen en geil.
Kan de verwarming wat hoger. Toon en Peer hebben het koud.
Wim Arend, de 14 jarige zoon van de burgemeester, is klaar om burgemeester te worden.
Koninklijke Harmonie Echo der Kempen geeft een themaconcert over de holocaust.
Peer noemt de woorden die moeten voorkomen in de grote Radio Bergeijk verhalenwedstrijd.
En hij heeft groot plezier bij de firma Lachband BV op het bedrijventerrein.
Maandag wordt de televisie bij Toon geïnstalleerd. Om vijf voor elf.
Harrie Heesters organiseert dagje uit voor autistische projectstoffeerders en dagbladbezorgers
Jan van Liempt is verontwaardigt omdat Luyksgestel nieuwe bomen krijgt en Bergeijk niet.

Attentie! Attentie! Aandacht gevraagd.
In de rolstoelronde van Bergeijk heeft zich een gewelddadig incident voorgedaan. Met
zogenaamde sporters van boven de grote riooolen.
En de gemeente maakt zich zorgen omdat het geld uit het handelsverkeer dreigt te verdwijnen doordat voedingsbonnen en waardepunten als geld worden gebruikt.
Hier moet een halt worden toegeroepen.
Het echtpaar Marléne Gerritsen en Sjef van Buul hebben niet dezelfde intellectuele capaciteiten.
Peer heeft een helder verslag gemaakt van de Radio Evaluatie bijeenkomst Radio Bergeijk.
Komt allen naar de expositie van Marion Tortmans.
Eindhoven heeft de koppositie als gevaarlijkste stad van Nederland gelukkig weer heroverd!

De partij van de varkens wordt geleid door een zeug die lid is van de 7e dags adverteerders die de zondag op de zaterdag vieren. Daar wil de gemeente vanaf.
Het dames- en vrouwenhoekje van Miet van Bommel gaat over het klaarkomen van vrouwen. Peer presenteert de officieële jury-uitslag van de vogeltelling wedstrijd Bergeijk.
Boukje is 21 jaar en zoekt mannen voor agressieve sex om te integreren in haar leven.
Uitdeukerij & Plaatwerkerij Frans Sleddens adviseert over verkeersveiligheid met een crashtest. Marion van Bartelen exposeert in bibliotheek Bladel haar geboetseerde poppen. W. Zeug van de 7e dags adverteerders heeft ook nog een plaatje gemaakt.

Toon ligt ziek thuis. De twee puisten op zijn gehemelte zijn geëxplodeerd!
De Bergeijk zomerzeskanp komt er weer aan. De veldcommissie is hard bezig.
Jan en Bas van Schellens fietsenhandel & rijwielherstelplaats hebben hun sporen meer dan verdiend.
Tijd voor de reclameprijzen van kruidenier van Heeswijk en Goeste.
Peer verslaat de openingsceremonie van de Oympische Spelen Bergeijk met organisator Leon van Lierop.
Tijd voor de aanbiedingen van Sheila van giftshop Sheila.
De uitzending klonk zoals hij klonk. U luisterde zoals u luisterde. Het was zoals het was.

Aandacht is te koop.
Beeks heeft een pingpongtafel in zijn Grandcafé neergezet.
Wie heeft er wel eens een kubieke meter gas gezien. Of een kilowatt uur.
De Kring Apotheek adviseert over wat te doen bij hoest .
Peer is op bezoek gegaan bij beheerder van Kaathoven van de orgaanuitleenbank
Sint Jozef en zijn bewijsmateriaal mevrouw van Erp.
Vandaag de aanbiedingen van kruidenier van Heeswijk en Goeste.
Stichting Het Kompas roept op uw levensverhaal op te schrijven. Met stappenplan.
Beeks heeft een levenslange passie voor de pingpongsport, met name voor de kracht in het centrum van het lichaam van de tot Nederlandse genaturaliseerde Li Jiao, die zojuist Europees kampioen is geworden.

Toon en Peer zijn vandaag geïnspireerd!
Heugelijk nieuws. De gemeente heeft besloten om op het vmbo het lespakket aan te
vullen met het vak wapengebruik. Met name in het hanteren van het dubbelloops
jachtgeweer, de ploertendoder, de hellebaard en de manchete.
In de thema uitzending van vandaag spreekt Peer met Jenny Huisman en Douwe Versveld over het onderwerp wereldreis.
BREKEND NIEUWS. De varkensboerderij van mevrouw van Wijk-Bruurs heeft toestemming gekregen om uit te breiden.
Van Vennen heeft garageboxen te huur, leuk als vakantiehuis.
Cabaretier Berry Lussenburg treedt vanavond op in de Kattendans.
Mevrouw van Halst draagt Anku Lingerie.
Op 30 april as staat er rond 23 uur een enorm projectiescherm op het Hof.

Let op! Er rijdt iemand niet goed!
Hoog bezoek! Ambassadeur in ruste de heer Hünstadt geeft toe dat hij zijn personeel misbruikt. Radio Bergeijk zet een auditief ironieteken.
Op het imitatorenfestival Bergeijk dat deze week gehouden wordt maken Mary Kuypers-Scherens en Jaap (& Klaas) Groot kans op de grote trofee.
Vandaag uit de oude doos: natte jeugddromen uit 1958.
Kom naar de kijklessen van DD Dansballet. Modern, klassiek en….geil.
Het is Leon van Lierop gelukt om de eerste Formule 1 races op het stratencircuit van Bergeijk te organiseren. Zonder publiek. Cor Tholen zoekt oud of nieuw volleybalnet.
Op aanwijzing van de heer Hünstadt had Ted na het woord Polen het auditief ironieteken moeten laten horen.

Ze zijn er weer: de Radio Bergeijk reclameseconden.
Er zijn geruchten dat de Messias is teruggekeerd op aarde. En hij komt van onder de grote riolen. Het is schandalig.
De regionale kampioenschappen comazuipen zijn weer begonnen.
De bekende Bergeijkenaar Margriet Eshuis heeft voor Bergeijk gekozen en komt daarover vertellen.
Er is ergens een enorm vervelend zeikwijf gratis op of af te halen.
Dr Zwagers heeft zijn huisartsenpraktijk tijdens het spreekuur grondig verbouwd. Mevrouw van Moorden klaagt over het gebruik van Spatfix voor haar kuiten.
De nieuwe televisie van Toon wordt op woensdag 30 april om 23 uur geïnstalleerd.
De heer Gemeente kondigt de gewijzigde openingstijden van het gemeentehuis aan.

Volkwijsheid van de week: Wie het nat maakt, maakt het wel weer droog ook.
Het zit de gemeente tot hier. Daarom stapt Bergeijk met ingang van onmiddellijk uit de
provincie. En adviseert de bevolking aanstaande woensdag niet of blanco te stemmen.
En de gemeente is er achter gekomen dat iedere inwoner lid is van de Hells Angels.
Met echtpaar Smolders ging het goed, heel goed zelfs. Maar toen namen ze Jan in huis,
een sociaal zwakke jongen.
'Huilen mag, lachen ook'. Een voorstelling van blonde kinderen met een verlieservaring.
Peer gaat op bezoek in de musicalschuur van de gebroeders Edward en Kees Wiltink.
Wendy heeft leuke tipflits: De postzegelvereniging houdt zondag een postzegelruilbeurs.
Laatste nieuws: Gebroeders Wiltink brengen nu ook ‘Hells Angels, de musical'

Attentie: de komkommertijd komt weer tot zijn einde!
De bus van Bergeijk naar Valkenswaard is altijd de moeite waard.
De fraude van de Bergeijkse pensionades klotst tegen de plinten van Sint Jozef.
Servicebedrijf Frans van Overdijk verwijdert gratis de autoruit uit uw sterretje.
Let op de tien gouden tips van autobedrijf Kokkert
Gerda Meeuwis is uitgekeken op haar eigen poes en is daarom creatief gaan experimenteren. En is thema-pretpark Rundall al geopend?

Het lijkt een lekker wijf, maar het is één van de 7000 omgebouwde Luyksgestelaren.
De gemeente biedt zijn (of haar) excuus aan voor de fouten in de tekst van het artikel dat vastzat aan het opgaveformulier voor de carnavalsoptocht. Daardoor zijn twee mensen in duplo geraakt. Het carnaval gaat nu niet door.
Wegens problemen houdt een twintigtal bedrijven totale flitsend snelle complete leegverkoop. Wegens succes zijn een tiental drankbedrijven in de overige leeggekomen panden getrokken
Peter Knechtmans, de beheerder van Dwaaltuin Het Oorse Zand, laat Peer alleen de tuin ingaan. Hij heeft namelijk soep op staan. Met schenkel.

Op 14 maart willen al 17. 000 Bergeijkenaren een tv aansluiting.
Sjef van Buul heeft de oplossing voor de CO2 wedstrijd gevonden en 25 miljoen euro gewonnen. Peer gaat een dagje mee met Hanneke Reijnen van de SOS Telefonische Hulpdienst. De vereniging ' Omgaan met een sjagerijnig wijf ' organiseert een 10 delige cursus in De nekslag. De broers Arie en Theo Bol van de (Bergeijkse) Buurtbusvereniging (Bergeijk) hebben ruzie. Zaterdag as Japanners nadoen.
Sjef van Buul heeft de 25 miljoen toch niet gekregen.

Let op dames: Radio Bergeijk radioreclame houdt uitverkoop.
Toon krijgt pas op 14 maart rond elf uur beeld op zijn nieuwe TV.
Fons Rutte leest drie politieberichten over verdachte en lastige mannen.
TFC The Filet Company zoekt zwangere vrouwen voor urine met beloning.
Fons Rutte wordt door de politie gedwongen om 4996 politieberichten voor te lezen.
Nieuw geopend in Bergeijk: een sluitspierschadeherstelbedrijf.
In de nieuwe rubriek ‘De vraag v/d week’ heeft Joost van Wijdeven voor het laatst gelachen.
Wendy tekent haar gezondheidsboek in alle winkels van Bergeijk.
De gemeentelijke directeur Water- en Anderbeheer voorspelt een verhoogde toilet-, wastafel-, badkuip- en theespiegel. Een vloedgolf van buiten. En van binnen. Verhoogde opstaande randen zijn bij hem te verkrijgen.

Peer ligt overhoop. Met zichzelf. Hij heeft zich niet voorbereid op het gesprek over de totale opruiming bij van Woerkom dames- en herenmode.
Het gemeentebericht is erg divers. En de heer van Woerkom kan wel weer gaan.
Winkelketen Boerenbond zoekt een enthousiaste ex-TBS er voor aan de kassa.
Jos Sengers, voorzitter van de stichting Oud-Indiëganger, kwam eigenlijk alleen voor de cursus breakdance.
In het negerzwembad De modderpoel start weer een negercursus negerzwemmen.
Uw bedrijf verdient toch ook reclamesecondes?

Blijf binnen. Buiten is het windkracht 27. Toon en Peer zitten al drie dagen in slaapzakken bij Beeks. Sjef van Buul geeft een geluidsimpressie van het natuurgeweld.
In het politiebericht worden getuigen gezocht voor het mishandelen en verkrachten van een vrouw.
Harrie Heesters verhaalt over zijn nieuwe initiatief: de megastore.
Radio Bergeijk biedt aan: drie radiosecondes halen, twee radiosecondes betalen.
Peer doet verslag van de reconstructie van de mishandeling en deverkrachting. Met slachtoffer Riet van der Veen en dader Jo van der Ven.
Borenberghs bouwbedrijf BV Luyksgestel zoekt calculator. Met geilheid.
Het stormt nog steeds. Harrie Heesters waait Beeks uit.

Koop aandacht. Bij Radio Bergeijk reclame.
Peer is verontwaardigd omdat zijn zender te veel straling afgeeft, waardoor 58% van de Bergeijkenaren last heeft van slaapstoornissen.
Huurmoordenaar T. Merks vertelt hoe zijn gemiddelde dag eruit ziet. Met wachten op het slachtoffer. Komende zaterdag is er in de Pas op een bling bling middag.
Dieudonnee van der Borne, chiropractor en tandarts van de rug, heeft een medisch hoekje in de Aldi. De weekhoroscoop wordt u aangeboden door apotheek Bergeijk de Kempen.
De diabetische vrijwilliger die met steun van extreem rechts niet kan spellen, naar sneeuw zoekt en werkt met kinderen moet vanaf heden een bewijs van goed fatsoen overleggen.

Aandacht te koop. Bij Radio Bergeijk.
Speciaal verslaggever Sjef van Buul meldt vanuit het fietsenhok van camping De Paal heuglijk nieuws.
Peer maakt een klachtenreportage over het aanhangwagenrijbewijs van 585 euro bij rijschool Reiniers. Platenwinkel de Zwarte schijf heeft negermuziek van oa trompet-neger Louis Armstrong.
Chris Beerland geeft lezingen in de Buitengaander.
Bezoek het radio-amateurmuseum aan de Kruistraat 23 in Reusel.
Speciaal verslaggever Sjef van Buul meldt de aanrijding van vrachtwagen vol hoeren.

December Sexmaand! Deze week onbeperkt relaxen bij parenclub Het Sluisje.
GrandCafé Beeks wenst voor de komende jaren een sterk stijgende drankzucht.
Negerverhuurbedrijf Jan van Peren, voor al uw feestnegers.
Peer gaat een dagje mee met TBS-er Kees van Kemenade.
Het Boston college en Knechtmans & van der Wal advocaten zijn ... geil.
In zijn nieuwe kookrubriek presenteert Jan van Liempt eenmalig het universele feestdagenrecept.
Maaltijdverzorging Bergeijk zoekt ex-TBS er voor het rondbrengen van de maaltijd.
Zet de goede voornemens maar uit het hoofd.

December Sexmaand! Deze week met kerstsex.onder de boom.
Gaat Peer de boom in of gaat hij naar de kijklessen van DD Dansballet?
Het echtpaar Suus en Wil van der Lee zijn al 25 jaar gebrouilleerd met hun kinderen maar krijgen nu een geweldig cadeau van ze.
Alle medewerk(st)ers van Zorgbrug & Thuiszorg en al de tuinen van Fokker tuinen zijn … geil. In de nieuwe rubriek ‘Nu we het er toch over hebben’ geeft Gerard Verkammen antwoord op de 15 vragen.
Thijs Leijten uit Hapert heeft vier geslachten

Decembermaand Sexmaand! Deze week met zware negers.
Toon is de nul kwijt.
Aan de college onderhandelingen olv heer Boekema zal worden deelgenomen door de Executie Partij, de Crypto-Fascisten 2006 en de Wrake des Heren zal over u kome Partij.
De Asociale Neger Partij, de Egoïsten Unie en het RGLDXNBYFENIPFN Verbond zijn schaamteloos buiten spel gezet.
In de nieuwe negerrubriek De Tamtam wordt aandacht besteedt aan de presentatie van een negerboek over de legendarische negervoetballer neger Pele.
Mantelzorgers Loes en Sjef Veeringa kunnen nooit op vakantie omdat de mantel van moeders moet worden verzorgd. Fokker tuinen zijn smaakvol, kleurrijk, groen en geil.
Peer is de nul kwijt
De container met de organen van de geëxecuteerde Chinese verkeersovertreders is binnen. Kandidaten op de transplantatie wachtlijst kunnen zich melden.
Uitvaartverzorging van der Stappen zoekt ex-TBS ers
De nul is weg.

Sexmaand Decembermaand! Deze week met kipfilet.
Peer doet kort verslag van de bomvolle WAO Beurs waar op de WAO'er toegespitste producten worden gepresenteerd.
Metaalwarenfabriek Heuveling Bladel BV zoekt een geile C&C draaier.
De op administratief werk afgekeurde WAO-ers Niek en Elly Wesseling figureren nu in
oorlogsfilms met geweld.
Liesbeth Paanakker haalt sinds een paar weken het oud papier op.
Het sportnieuws dringt aan op het vertrek van FC Bergeijk voorzitter Zwezerik.
Bij de opmaak van de wekelijkse advertentie van de C1000 is iets misgegaan.
Anku lingerie had een zwarte beha cup D voor de halve prijs.
Na de uitzending heeft Toon een knappende koppijn en gaat Peer nog even naar de WAO beurs.

Daar is ie weer: December Sexmaand! Met Sinterklaas en Zwarte Piet sex. De gemeente overweegt een nul tolerantiebeleid met keiharde sancties op bepaalde woorden in de openbare ruimte. De eerste luidt: Pardon. De tweede: Generaal.
De derde.....
Mevrouw van Halst koopt geile kwaliteit bij Anku Lingerie.
Henk en Katrien Knegtmans komen vertellen over hun nieuwe scheld- , schreeuw- en kwetsdienst. Sjef van Buul zoekt iemand die hem kan helpen aan beweegredenen dan wel motieven voor al zijn gedrag. Hans van Vessem heeft ondanks alle voorspoed een doodswens. Lia Geraerts (60) is beschikbaar voor sex-date, heeft jonge kippen en verse graszoden, drinkt.
Harrie Heesters leest het traditionele Sinterklaas gedicht.

De nieuwe collectie Radio Bergeijk herfstradioreclames is binnen
De thematische sportuitzending van vandaag is naar aanleiding van een onderzoek naar gedrag volgens ongeschreven regels in de openbare ruimte. En vindt plaats op verzoek van de nieuwe heer Hoekema
Wegens het 10 jarig bestaan van kunstkring Eersel vindt er een feestelijke kunstverbranding plaats op het evenemententerrein. Aanstichter is Theo van Deursen.
Peer van Eersel is op reportage gegaan naar het Yogastadion waar Yogabondvoorzitter Bert van Sloten de noodklok luidt over het supportersgeweld.
High-tech bedrijf Apex zoekt een ex-TBS er voor de functie van inkoper full-time.
Peer is ook op reportage gegaan naar het Kooivechtstadion waar Kooivechtbond voorzitter Willem van Heden de noodklok luidt over het supportersgeweld.
Toon vond het een verontrustende uitzending.

Gastpresentator van vandaag is Kees van Mulen, lijsttrekker van de Partij van “ Als je in het buitenland gelegerd bent dat je als je zo’n raar bruin mens etc, etc. maar niet met dieren “.
Het nieuwe visrestaurant van culinair medewerker Jan van Liempt heeft de Atlantische slijmkop tot specialiteit verheven.
Dinsdag as om 20 uur is er een osteoperose -avond in gemeenschapshuis De Ster in Lage Mierde.
Harrie en Francien Heesters bezitten 12 pleegkinderen á 300 euro netto per stuk
De overblijfkrachtcentrale zoekt ex-TBS er die zijn talent wil inzetten.
Gastpresentator Kees van Mulen zoekt nog iemand voor op de verkiezingsposter.
Liefst een lekker wijf waar je heerlijk mee kunt stemmen.

In verband met de veiligheid zit Toon nog steeds in zijn belegerde huis. Maar nu bedlegerig. Zijn rug is door de mannen van Stienstra preventief met loodstaven bewerkt.
Peer is weer naar het gemeentehuis geweest om verslag te doen van de tweede openbare hoorzitting van wethouder van Bergen Henegouwen. Vandaag is het thema: Integrale veiligheid.
In verband met de veiligheid zijn een aantal bedrijven tot nader orde gesloten.
Diederik Pompstra organiseert cursussen prehistorische overlevingstechnieken
Toon neemt thuis de telefoon niet meer op. In verband met de veiligheid?!

BLIJF KALM! HOUDT U RUSTIG!
In verband met de veiligheid is het huis van Toon Spoorenberg door een cordon van pantserwagens belegerd. Daarom spreekt Peer met de heer Stienstra, die als hoofd Bergeijkse terrorismebestrijding leiding geeft aan 200.000 professionals.
Sjef van Buul doet live verslag van de gebeurtenissen rond het huis van Toon, oud-ambassadeur Hunstädt geeft commentaar op de actuele situatie en Jan van Liempt oordeelt over de kwaliteit van het voedsel in de gamellen.
In verband met de veiligheid zijn een groot aantal evenementen afgelast, zijn een groot aantal kruispunten afgesloten, zijn er daardoor een groot aantal files ontstaan en moeten een groot aantal voorwerpen die tot munitie kunnen dienen worden ingezameld
Zonder veiligheidsmuziek voelt Peer zich niet echt veilig.

De gemeente maakt zich zorgen over het panisch optimisme van de hele bevolking.
Tedje heeft ook eens een gast uitgenodigd: Moniek Gevers met een fysiek probleem. Pleegzorg zoekt mensen die tijdelijk voor een kind van een ander willen zorgen.
Jan Verhoeff belt naar aanleiding van de oproep van Pleegzorg.
Ze zijn er weer: Radio Bergeijk reclameseconden.
Peer doet live verslag van de openbare hoorzitting onder leiding van Wethouder van Bergen Henegouwen over de nabije toekomst. Kwaliteitsslagerij van Loon zoekt voor de functie van medewerker slagerij bij voorkeur een ex-TBS er.

Deze week vraagt het papagaaienpark psychische begeleiding voor de apenmedewerker. Graag met pillen en spoed. Toon heeft spierstuipen van de afgekeurde met koelvloeistof vermengde berenburger.
Er moet paal en perk gesteld worden aan de beharing van wethouder Theresa Boekewoud want dat geeft maar presidentwerking.
Organisator Tijn Moonen van de marathon Bergeijk zoekt nog een allerlaatste loper en een binnenprater. Omdat zijn broer Jos te laat is gekomen.
Op de gezondheidspagina prijst Wendy een Brescro kuurtje aan. Voor grote en stevige borsten.
Er heeft zich slechts één collectant gemeld voor de grote collecte van het Multiple Sclerose fonds van Sjef van Buul. Volgens de volkswijsheid van Jaap Groot is geld maar bijzaak.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1