appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

Mangiare!

Programma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.

Podcast afleveringen

TV-kok Yvette van Boven, koningin van de kliekjes Puck Kerkhoven, Man met de microfoon Chris Bajema en De Paplepel - 23-02-2018

Download

TV-kok Yvette van Boven, koningin van de kliekjes Puck Kerkhoven, Man met de microfoon Chris Bajema en De Paplepel: Kookboekenschrijver en tv-kok Yvette van Boven begint aan haar laatste seizoen Koken met van Boven. culinair journalist Puck Kerkhoven is de koningin van de kliekjes en gaat hiermee live aan de slag. verslaggever Chris Bajema gaat in zijn reportage op zoek naar een format voor een kookprogramma en charmante assistente Francien Knorringa presenteert een nieuwe inzending voor de luisteraarswedstrijd Met de paplepel waarin luisteraars hun favoriete vaders-recepten insturen.Presentatie: Petra Possel

Mangiare over Barts Fish Tales, currypasta en Georgie... - 16-02-2018

Download

Mangiare over Barts Fish Tales, currypasta en Georgie...: Viskoopman en kookboekenschrijver Bart van Olphen kreeg voor zijn boek Barts Fish Tales een prestigieuze Engelse reiskookboekenprijs.  Soesja Dun Hu van Toko Dun Yong proeft drie verschillende currypastas. kookboekenschrijver &. voormalig restaurant-recensent Karin van Munster bespreekt het kookboek Tasting Georgia van Carla Capalbo en jongste bediende Jannekee Kuijper kookt uit dit boek.Presentatie: Petra Possel 

Mangiare! met Pascal Jalhay, Jacques Hermus en De Paplepel - 09-02-2018

Download

Mangiare! met Pascal Jalhay, Jacques Hermus en De Paplepel: Chef Pascal Jalhay verliet ooit zijn sterrenrestaurant om meer tijd met zijn gezin te hebben, nu is hij terug en mag het qua luxe zelfs over de top in Bougainville in Amsterdam. culinair journalist Jacques Hermus vertelt over messen in de keuken en charmante assistente Francien Knorringa presenteert een inzending voor onze luisteraarswedstrijd: Met de Paplepel...waarin luisteraars ons hun favoriete vaders-recepten sturen.Presentatie: Petra Possel

Mangiare op locatie in Leeuwarden - 02-02-2018

Download

Mangiare op locatie in Leeuwarden: Een Friese uitzending live vanuit restaurant Wannée in het Stenden University Hotel in Leeuwarden. Executive Chef Albert Kooy vertelt over deze hogere hotelschool en zijn Dutch Cuisine. verslaggever Chris Bajema bezoekt een molen in Witmarsum en steekt zijn licht op in de keuken van Wannée. We proeven Friese producten: Otto Jan Bokma van kaasmakerij De Nylander brengt nagelkaas. Fardau Buter van Weduwe Joustra schenkt een glaasje Beerenburg en Marc Postma van banketbakkerij Salverda neem dûmkes mee.Presentatie: Petra Possel

Mangiare - 26-01-2018

Download

Mangiare: In Mangiare! chef Schilo van Coevorden van Taiko over zijn ingrediënt van het jaar kingcrab. olie- en azijnexpert Manfred Meeuwig proeft antipasti. culinair journalist en kok Hilary Akers over het klassieke gerecht Risotto Milanese en jongste bediende Jannekee Kuijper maakt deze risotto.Presentatie: Petra Possel - Mangiare! Menu: King Crab, Antipasti, Risotto Milanese: In Mangiare! chef Schilo van Coevorden van Taiko over zijn ingrediënt van het jaar king crab. olie- en azijnexpert Manfred Meeuwig proeft antipasti. culinair journalist en kok Hilary Akers over het klassieke gerecht Risotto Milanese en jongste bediende Jannekee Kuijper maakt deze risotto. Presentatie: Petra Possel

Mangiare! over supermarktrecepten, koken met kliekjes, kimchi en meer... - 19-01-2018

Download

Mangiare! over supermarktrecepten, koken met kliekjes, kimchi en meer...: In Mangiare! culinair specialist Yolanda van der Jagt  over het maken van recepten voor supermarktbladen. culinair journalist Puck Kerkhoven is de koningin van de kliekjes en gaat hiermee live aan de slag. verslaggever Chris Bajema onderwerpt zich aan een cursus kimchi maken en charmante assistente Francien Knorringa presenteert een inzending voor onze luisteraarswedstrijd: Met de Paplepel... waarin luisteraars ons hun favoriete vaders-recepten sturen.Presentatie: Petra Possel

Culinaire trends in 2018 - 12-01-2018

Download

Culinaire trends in 2018: In Mangiare! Culinair trendwatcher Anneke Ammerlaan vertelt wat we de komende tijd kunnen verwachten op culinair gebied. boulangerie-docent van The Bakery Institute Hans Heiloo proeft drie verschillende croissants. kookboekenschrijver &. voormalig restaurant-recensent Karin van Munster bespreekt het kookboek Heel veel veg van Hugh Fearnley en jongste bediende Jannekee Kuijper kookt uit dit boek. Presentatie: Petra Possel 

Mangiare! Nu elke vrijdag tussen 19.30 - 20.30 uur! - 05-01-2018

Download

Mangiare! Nu elke vrijdag tussen 19.30 - 20.30 uur!: In Mangiare! distillateur Fenny van Wees over haar ambacht naar aanleiding van haar boek Distilleren - De kunst van het ruiken. culinair journalist Jacques Hermus behandelt mannen dingen. verslaggever Chris Bajema maakt een aflevering van Vader vertel... en charmante assistente Francien Knorringa presenteert de eerste inzending voor onze nieuwe luisteraarswedstrijd: Met de Paplepel... waarin luisteraars ons hun favoriete vaders-recepten sturen. Presentatie: Petra Possel

Mangiare! - 15-12-2017

Download

Mangiare!: Eva Posthuma de Boer over haar boek Voer voor vrienden. culinair journalist en kok Hilary Akers over het klassieke gerecht Beef Wellington. Marike van der Werff, eigenares van de kaaswinkels Kef in Amsterdam presenteert de ultieme kaasplank voor de feestdagen. en jongste bediende Jannekee Kuijper waagt zich aan een echte Beef Wellington. Presentatie: Petra Possel

Mangiare! Finale de Allerbeste Kok Blijft Toch Je Moeder - 01-12-2017

Download

Mangiare! Finale de Allerbeste Kok Blijft Toch Je Moeder: Mangiare kookwedstrijd 2017 - De Allerbeste Kok Blijft Toch Je Moeder - is een eerbetoon aan de eind 2016 overleden Joop Braakhekke. Iedereen heeft wel een gerecht van vroeger waar hij of zij met weemoed aan terugdenkt. Luisteraars achterhaalden binnen hun families de receptuur van hun favoriete gerechten en stuurden deze naar de redactie van Mangiare, Na een strenge selectie zijn in de uitzending de gerechten door de redactie gemaakt en geproefd. Tijdens de finale komen negen finalisten met hun gerecht, en in sommige gevallen ook hun moeder, naar de studio. Zij presenteren hun gerecht aan de jury waarin deze keer naast Yvette van Boven (Koken met Van Boven) ook lekkerbek Paul de Leeuw zijn oordeel velt.

Mangiare! over een keuken voor de lage landen - 17-11-2017

Download

Mangiare! over een keuken voor de lage landen: In Mangiare! Meesterchef Joris Bijdendijk draagt met zijn boek Bijdendijk bij aan zijn missie: een keuken voor de lage landen. omfietswijnschrijver Nicolaas Klei brengt ons dit najaar niet alleen zijn jaarlijkse Omfietswijngids maar ook Vriendenwijn over wijn die zo lekker is dat je hem wilt delen. jongste bediende Jannekee Kuijper waagt zich aan een echte Bijdendijk.Presentatie: PetraPossel

Mangiare! met o.a. de beste pizza van de wereld - 03-11-2017

Download

Mangiare! met o.a. de beste pizza van de wereld: In Mangiare! groentekok en vegetariër Mari Maris woont en werkt in Frankrijk en maakte het boek Mari plukt de dag waarin ze een jaar lang beschrijft wat ze kookt. kookboekenfanaat Jonah Freud maakt vegetarische koolrolletjes naar drie verschillende recepten. verslaggever Chris Bajema zoekt in Napels naar de beste pizza van de wereld. en Francien Knorringa bespreekt een nieuwe inzending van de receptenwedstrijd voor onze luisteraars: De allerbeste kok blijft toch je moeder.Presentatie:Petra Possel

Mangiare! met een pleidooi voor het wilde eten - 20-10-2017

Download

Mangiare! met een pleidooi voor het wilde eten: In Mangiare!Culinair journalist Jacques Hermus hield al eens een pleidooi voor het wilde eten, nu brengt hij Het Wildkookboek vol reportages en recepten met wild.bierexpert Rick Kempen schreef het boek Bier en proeft met ons drie herfstbieren. kookboekenfanaat Jonah Freud bespreekt de 5 genomineerde boeken voor het Gouden Kookboek 2017 en jongste bediende Jannekee Kuijper kookt uit één van de genomineerde boeken.Presentatie: Petra Possel

Mangiare! - 06-10-2017

Download

Mangiare!: In Mangiare! De zussen Moreen, Aretha en Martha Waal maken de Surinaamse keuken voor iedereen toegankelijk met hun kookboek Surimam Cooking. kookboekenfanaat Jonah Freud maakt groenten in zuur. verslaggever Chris Bajema raapt aardappelen in Kommerzijl. en Francien Knorringa bespreekt een nieuwe inzending van de receptenwedstrijd voor onze luisteraars: De allerbeste kok blijft toch je moeder.Presentatie: Petra Possel

Mangiare! - 22-09-2017

Download

Mangiare!: Het werd tijd voor een herwaardering van de appel en daarom schreef Els Debremaeker Het Grote Appelboek vol recepten met dit doodgewone superfood. culinair journalist Hiske Versprille buigt zich over opmerkelijke supermarktproducten. kookboekenfanaat Jonah Freud bespreekt het Australisch kookboekenwonder Donna Hay en jongstebediende Jannekee Kuijper kookt uit Hay’s laatste boek.Presentatie: Petra Possel

In Mangiare! een culinaire briefwisseling en een recept uit de kookwedstrijd De allerbeste kok blijft toch je moeder - 08-09-2017

Download

In Mangiare! een culinaire briefwisseling en een recept uit de kookwedstrijd De allerbeste kok blijft toch je moeder: In Mangiare! Karin van Munster onderhield jarenlang voor Vrij Nederland een culinaire briefwisseling met haar broer Frans in Italië, nu hebben ze een kook- en leesboek gemaakt onder de gelijknamige titel: Fratello &.Sorella. verslaggever Chris Bajema duikt in de wondere wereld van de culinaire verbeelding. en Francien Knorringa bespreekt een nieuwe inzending van de receptenwedstrijd voor onze luisteraars: De allerbeste kok blijft toch je moeder.

Grieks eten staat centraal in Mangiare! - 25-08-2017

Download

Grieks eten staat centraal in Mangiare!: In Mangiare! Griekenland.Te gast zijn: Petros Ioannidis,eigenaar van het Griekse eethuis De Griekse Taverna inAmsterdam. Rianne Buis, schrijfster van het standaardwerk Griekenland - het kookboek. Manuëla Kemp,kookfanaat, zangeres en presentator, die een huis heeft op een Grieks eiland en daar al sinds jaar en dag komt. Kookboekenfanaat Jonah Freud maakt Griekse dolmas.

Mangiare! - 11-08-2017

Download

Mangiare!: In Mangiare! van vrijdag 11 augustus 2017: alles over de Portugese keuken. Te gast zijn: Paula Patricio, actrice, presentatrice en geboren Portugese. Bibiene Cruz, eigenares van de Amsterdams-Portugese koffiezaak Nata de Lisboa. Marloude Brito-Meireles, die schrijft voor de Portugese blog Saudades de Portugal waarop alles te vinden is over Portugal en de Portugese keuken. Jongste bediende Jannekee Kuijper waagt zich aan een klassieker uit de Portugese keuken: doce de bolacha Maria. Presentatie: Petra Possel

Mangiare! - 28-07-2017

Download

Mangiare!: In Mangiare!: Deel 1 van onze landenreeks 2017 - Japan! Chef-kok Jean Beddington, vertrok als jonge vrouw naar Japan om papier te leren maken. Ze raakte gefascineerd door de Japanse keuken en die bleef van invloed onder andere in haar latere restaurant Beddingtons. Tosao van Coevorden is chef en eigenaar van ‘De Japanner’ – een laagdrempelig eetcafé, gemodelleerd naar een Japanse ‘izakaya’, waar Japanners na het werk komen voor een biertje met fingerfood voor ze aan de (vaak lange) reis naar huis beginnen. Tosao is half Japans en leerde van zijn moeder de beginselen van de Japanse keuken, waarna hij in de leer ging in Japanse restaurants. Kookboekenfanaat Jonah Freud neemt de uitdaging aan om zelf sushi te maken voor deze tafel met kenners. Francien Knorringa bespreekt een nieuwe inzending van onze wedstrijd De Allerbeste Kok Blijft Toch Je Moeder.

Kunststof On Tour! Live vanaf Zwarte Cross in de Achterhoek - 14-07-2017

Download

Kunststof On Tour! Live vanaf Zwarte Cross in de Achterhoek: Kunststof goat noar buut’n! Deze vrijdag zijn we live op Zwarte Cross in Lichtenvoorde. Schrijver en columnist Bert Wagendorp schuift aan tafel en Hendrik Jan Bökkers speelt een nummer in zijn eigen Sallaanse dialect. Wie ook niet mag ontbreken is Dichter des Achterhoeks: Eva Schuurman. Met beeldend taalgebruik neemt ze je aan de hand mee haar belevingswereld in. Kortom: een uitzending om dorst van te krijgen!Presentatie: Petra Possel

Mangiare! proeft 3 zomerwijnen met Nicolaas Klei, Marije Sietsma ís in haar eentje Uitgeverij Loopvis die eigenzinnige kookboeken uitgeeft en weer een college van Jonah Freud - 30-06-2017

Download

Mangiare! proeft 3 zomerwijnen met Nicolaas Klei, Marije Sietsma ís in haar eentje Uitgeverij Loopvis die eigenzinnige kookboeken uitgeeft en weer een college van Jonah Freud: In Mangiare! Marije Sietsma ís in haar eentje Uitgeverij Loopvis die eigenzinnige kookboeken uitgeeft, zoals Pindakaas dat zij samen schreef met Saskia Lelieveld. wijnschrijver Nicolaas Klei proeft voor ons drie zomerwijnen. kookboekenfanaat Jonah Freud geeft college over Henri-Paul Pellaprat(1869-1954), Franse chef, auteur van klassieke Franse kookboeken en oprichter van kookschool Le Cordon Bleu in Parijs. en jongste bediende Jannekee Kuijper kookt naar Pellaprat.

Fidan Ekiz over haar kookboek over de Turkse keuken van haar familie: Fidans Family Food - verslaggever Chris Bajema verkent de zilte wereld van Texel en Jonah Freud maakt drie verschillende Syrische mezze. - 16-06-2017

Download

Fidan Ekiz over haar kookboek over de Turkse keuken van haar familie: Fidans Family Food - verslaggever Chris Bajema verkent de zilte wereld van Texel en Jonah Freud maakt drie verschillende Syrische mezze.: In Mangiare! programmamaker Fidan Ekiz schreef een toegankelijk kookboek over de Turkse keuken van haar familie: Fidans Family Food. verslaggever Chris Bajema verkent de zilte wereld van Texel. kookboekenfanaat Jonah Freud maakt drie verschillende Syrische mezze en Francien Knorringa bespreekt een nieuwe inzending van de receptenwedstrijd voor onze luisteraars: De allerbeste kok blijft toch je moeder.

Groente, verse munt en het River Cafe in Londen staan centraal in Mangiare! - 02-06-2017

Download

Groente, verse munt en het River Cafe in Londen staan centraal in Mangiare!: Niven Kunz is de restaurant-chef bij wie groenten de hoofdrol spelen en van hem verschijnt nu het boek Groente! Culinair journalist en kok Hilary Akers proeft voor ons drie keer verse munt. Kookboekenfanaat Jonah Freud geeft college over Ruth Rogers en Rose Gray van het befaamde River Café in Londen en jongste bediende Jannekee Kuijper kookt uit The River Cafe Cook Book.

Mangiare komt vanaf het Festival van de Rollende Keukens in Amsterdam. Aan tafel zit o.a. kookboekenschrijver Yvette van Boven. - 26-05-2017

Download

Mangiare komt vanaf het Festival van de Rollende Keukens in Amsterdam. Aan tafel zit o.a. kookboekenschrijver Yvette van Boven.: Een extra uitzending van Mangiare!, live vanaf het Festival van de Rollende Keukens in Amsterdam. Aan tafel zit Igor Sorko, bekend van Mister Kitchen en al 10 jaar lang organisator van het festival. Kookboekenschrijver Yvette van Boven duidt de oorsprong en het succes van de food trucks. Achter het fornuis staat kookboekenfanaat Jonah Freud samen met Bernardde Vries, alias Bennie Blij. Zij maken de bouillabaisse die hij ook op het festival serveert. Over het festivalterrein struint Man met de microfoon Chris Bajema, hij doet live verslag van wat hij ziet en proeft.

Mangiare! - 19-05-2017

Download

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten &. koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek. Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - 05-05-2017

Download

Mangiare!: Simon Giacotto verkocht zijn IT-bedrijf en werd een toegewijde pizzabakker die nu met de grote Pizzabijbel komt. chocolatier Hans Heiloo test Italiaanse specialiteiten. kookboekenfanaat Jonah Freud geeft college over de Italiaanse sterrenchef Massimo Bottura en de jongste bediende waagt zich aan een echte BotturaPresentatie Petra Possel

Mangiare! - 21-04-2017

Download

Mangiare!: Chef Michiel van der Eerde, bekend van pop up restaurants Baut in Amsterdam krijgt steeds meer vaste grond onder de voeten. verslaggever Chris Bajema stort zich in een straatdiner. kookboekenfanaat Jonah Freud gaat op zoek naar het ultieme recept voor nasi goreng en Francien Knorringa bespreekt een nieuwe inzending van de receptenwedstrijd voor onze luisteraars: De allerbeste kok blijft toch je moeder.Presentatie Petra Possel

Mangiare! - 07-04-2017

Download

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten &. koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek. Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - 24-03-2017

Download

Mangiare!: Ze werd bekend als de tv-kok van Koffietijd maar tegenwoordig heeft Carola de Kanter een missie – vegetarisch koken met zeldzame groenten uit eigen moestuin waarover ze een boek heeft geschreven, Leafs. kookboekenfanaat Jonah Freud maakt drie gerechten met de lentegroente raapstelen. man met microfoon Chris Bajema bezoekt Slow Food in het Mauritshuis in Den Haag en een nieuwe aflevering van onze culinaire wedstrijd De Allerbeste kok blijft toch je moederPresentatie Petra Possel

Mangiare! - 10-03-2017

Download

Mangiare!: Isabel Meniño over haar kookboek ‘Mijn keuken van Galicië’ en dat is de ruige keuken van haar vader in Noord WestSpanje. imker Annemarie Timmerman test middeleeuwse dranken. Jonah Freud geeft college over de Amerikaanse tv-kok met Franse wortels Anthony Bourdain en de Jonge Bediende maakt een echte Bourdain.Presentatie Petra Possel

Mangiare! - 24-02-2017

Download

Mangiare!: Een nieuwe aflevering van de kookwedstrijd ‘De allerbeste kok blijft toch je moeder’. Erwin Walthaus en Bea Ligthart over de noodzaak van goed gastheer- dan wel gastvrouwschap in de horeca en Jonah Freud maakt drie keer stoofvlees.Presentatie Petra Possel

Mangiare! - 24-02-2017

Download

Mangiare!: Een nieuwe aflevering van de kookwedstrijd ‘De allerbeste kok blijft toch je moeder’. Erwin Walthaus en Bea Ligthart over de noodzaak van goed gastheer- dan wel gastvrouwschap in de horeca en Jonah Freud maakt drie keer stoofvlees.Presentatie Petra Possel

Mangiare! - 10-02-2017

Download

Mangiare!: Chef Schilo van Coevorden van restaurant Taiko heeft 2017 uitgeroepen tot het jaar van de wasabi die je trouwens met gember ook heel goed in de gin kunt doen: culinair journalist Jacques Hermus test gemberthee en Jonah Freud geeft college over sous-vide koken - vacuumverpakte producten in waterbad of stoomoven garen op een constant lage temperatuur en dat wil de Jongste Bediende ook wel eens proberen.Presentatie Petra Possel

Mangiare! - 10-02-2017

Download

Mangiare!: Chef Schilo van Coevorden van restaurant Taiko heeft 2017 uitgeroepen tot het jaar van de wasabi die je trouwens met gember ook heel goed in de gin kunt doen: culinair journalist Jacques Hermus test gemberthee en Jonah Freud geeft college over sous-vide koken - vacuumverpakte producten in waterbad of stoomoven garen op een constant lage temperatuur en dat wil de Jongste Bediende ook wel eens proberen.Presentatie Petra Possel

Mangiare! - 27-01-2017

Download

Mangiare!: Meesterpatissier en Heel Holland Bakt-jurylid Robèrt van Beckhoven over zijn tv-serie Brood. Jonah Freud maakt moeders lievelingseten. Chris Bajema op reportage in de keuken van zijn moederen de aftrap van onze nieuwe culinaire competitie ‘De allerbeste kok blijft toch je moeder’.Presentatie Petra Possel

Mangiare! - 27-01-2017

Download

Mangiare!: Meesterpatissier en Heel Holland Bakt-jurylid Robèrt van Beckhoven over zijn tv-serie Brood. Jonah Freud maakt moeders lievelingseten. Chris Bajema op reportage in de keuken van zijn moederen de aftrap van onze nieuwe culinaire competitie ‘De allerbeste kok blijft toch je moeder’.Presentatie Petra Possel

Eet het hele beest, vindt Nel Schellekens - 13-01-2017

Download

Eet het hele beest, vindt Nel Schellekens: Kok Nel Schellekens is voorvechtster van het eten van het hele beest.Na sluiting van haar herberg in Winterswijk heeft zij tijd om in Mangaire! te vertellen over haar filosofie.Culinair journalist Hiske Versprille test drie verschillende bouillons. kookboekenfanaat Jonah Freud geeft college over de Franse gastronoom-filosoof Jean-Anthelme Brillat Savarin (1755-1826). En jongste bediende Jannekee Kuijper bakt de naar hem vernoemde klassieker Gateau Savarin.

Eet het hele beest, vindt Nel Schellekens - 13-01-2017

Download

Eet het hele beest, vindt Nel Schellekens: Kok Nel Schellekens is voorvechtster van het eten van het hele beest.Na sluiting van haar herberg in Winterswijk heeft zij tijd om in Mangaire! te vertellen over haar filosofie.Culinair journalist Hiske Versprille test drie verschillende bouillons. kookboekenfanaat Jonah Freud geeft college over de Franse gastronoom-filosoof Jean-Anthelme Brillat Savarin (1755-1826). En jongste bediende Jannekee Kuijper bakt de naar hem vernoemde klassieker Gateau Savarin.

Eet het hele beest, vindt Nel Schellekens - 13-01-2017

Download

Eet het hele beest, vindt Nel Schellekens: Kok Nel Schellekens is voorvechtster van het eten van het hele beest.Na sluiting van haar herberg in Winterswijk heeft zij tijd om in Mangaire! te vertellen over haar filosofie.Culinair journalist Hiske Versprille test drie verschillende bouillons. kookboekenfanaat Jonah Freud geeft college over de Franse gastronoom-filosoof Jean-Anthelme Brillat Savarin (1755-1826). En jongste bediende Jannekee Kuijper bakt de naar hem vernoemde klassieker Gateau Savarin.

Finale Lekker Vies - 16-12-2016

Download

Finale Lekker Vies: De grote finale van Lekker Vies waarin acht kandidaten strijden om de titel van het Lekkerste lekker Viesrecept - gerechten die je zelf heimelijk lekker vindt maar nooit aan gasten zou durven voorschotelen. De meedogenloze jury bestaat Ronald Giphart (voorzitter), Yvette van Boven en Jonah Freud. Presentatie Petra PosselLuister hier naar een compilaties van de voorrondes https://soundcloud.com/user-446172407/mangiare-compilatie-lekker-vies-2016

Finale Lekker Vies - 16-12-2016

Download

Finale Lekker Vies: De grote finale van Lekker Vies waarin acht kandidaten strijden om de titel van het Lekkerste lekker Viesrecept - gerechten die je zelf heimelijk lekker vindt maar nooit aan gasten zou durven voorschotelen. De meedogenloze jury bestaat Ronald Giphart (voorzitter), Yvette van Boven en Jonah Freud. Presentatie Petra PosselLuister hier naar een compilaties van de voorrondes https://soundcloud.com/user-446172407/mangiare-compilatie-lekker-vies-2016

Finale Lekker Vies - 16-12-2016

Download

Finale Lekker Vies: De grote finale van Lekker Vies waarin acht kandidaten strijden om de titel van het Lekkerste lekker Viesrecept - gerechten die je zelf heimelijk lekker vindt maar nooit aan gasten zou durven voorschotelen. De meedogenloze jury bestaat Ronald Giphart (voorzitter), Yvette van Boven en Jonah Freud. Presentatie Petra PosselLuister hier naar een compilaties van de voorrondes https://soundcloud.com/user-446172407/mangiare-compilatie-lekker-vies-2016

Mangiare! - 02-12-2016

Download

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten &. koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek. Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - 02-12-2016

Download

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten &. koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek. Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - 02-12-2016

Download

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten &. koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek. Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - 18-11-2016

Download

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten &. koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek. Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - 18-11-2016

Download

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten &. koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek. Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - 18-11-2016

Download

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten &. koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek. Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - 04-11-2016

Download

Mangiare!: Culinair journalist en alleenstaande Janneke Vreugdenhil over haar boek Solo Food. omfietswijnman Nicolaas Klei over wijn drinken in je eentje (en nee, de fles hoeft niet leeg). Jonah Freud geeft college over topchef John Halvemaan – winnaar van de Johannes van Dam Prijs en de Jongste Bediende bereidt een echte Halvemaan.Presentatie Petra Possel

Mangiare! - 04-11-2016

Download

Mangiare!: Culinair journalist en alleenstaande Janneke Vreugdenhil over haar boek Solo Food. omfietswijnman Nicolaas Klei over wijn drinken in je eentje (en nee, de fles hoeft niet leeg). Jonah Freud geeft college over topchef John Halvemaan – winnaar van de Johannes van Dam Prijs en de Jongste Bediende bereidt een echte Halvemaan.Presentatie Petra Possel

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1