appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: WNL Opiniemakers
STER Advertentie

Maarten Biesheuvel doet examen: 'Ach, kon ik maar om een spuitje vragen'

VPRO
dinsdag 9 juli 2019 | VPRO | Redactie Twitter

Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van Het beste van Biesheuvel. Een podcast waarin de verhalen van Maarten Biesheuvel een podium krijgen. De titel van het verhaal dat deze keer schittert luidt: Het examen.

Het beste van Biesheuvel - Aflevering 14: Het examen

Het Beste van Biesheuvel

Tweemaal per week verschijnt een nieuwe aflevering, op maandag en op donderdag. Op die dagen (nachten) zendt Nooit Meer Slapen ook een aflevering uit. Alle afleveringen van Het beste van Biesheuvel luister je via de NPO Radio 1 website of app, via iTunes of je favoriete podcastapp.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1