appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: B.V.S.C.
STER Advertentie

Vroege Vogels in 30 minuten: zo houd je vrouwtjeseenden uit elkaar

Vroege Vogels/ Gerke Visser
dinsdag 26 februari 2019 | BNNVARA | Vroege Vogels Twitter

Heb je zondag Vroege Vogels gemist? Niet getreurd, in de podcast 'Vroege Vogels in 30 minuten' worden alle hoogtepunten op een rij gezet. Op die manier kan je een beetje uitslapen zondag, en dan toch nog al het wonderlijke der natuur tot je nemen.

Saaie vrouwtjeseenden

In het Vogeltrekjournaal volgen we de grootste volksverhuizing ter wereld: de miljoenen vogels die in het voorjaar van het zuiden naar het noorden verhuizen om te gaan broeden. En, we werpen een blik op de bruine vrouwtjeseenden: hoe hou je al die saaie vrouwtjeseendensoorten uit elkaar? Met deze tips weet je altijd welke eend het is! En wil je meer weten over walvisbotten? Luister dan de podcast!

De podcast vind je hier terug, of abonneer je in jouw favoriete podcast app of in iTunes.

Vroege Vogels: iedere zondagochtend van 07.00 tot 10.00 uur. 

Vroege Vogels is hét programma over natuur en milieu. Op zondagochtend te beluisteren op NPO Radio 1 en vrijdagavond te zien op NPO 2. Like Vroege Vogels op Facebook of volg het programma op Twitter of Instagram.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1