appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nachtzuster
STER Advertentie

Erben Wennemars: 'Moet Ziyech nog wel voetballen?'

BNNVARA
maandag 16 april 2018 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

PSV werd afgelopen weekend zeer overtuigend kampioen door Ajax met 3-0 op te rollen. De spelersbus van Ajax werd bepaald niet vriendelijk ontvangen door de eigen fans. Erben Wennemars stelt daarom de vraag: moet Ziyech nog wel voetballen? 

Het kampioenschap voor PSV Eindhoven is een feit na afgelopen weekend. "Boem, boem, boem, opgerold en van die mat af geveegd dat Ajax!" Erben Wennemars en Patrick Lodiers waren het er over eens: mentale weerbaarheid heeft PSV het kampioenschap opgeleverd.

Maar dan die Ziyech, die in alle lijstjes bovenaan staat en misschien wel de beste is in de Eredivisie. En dan toch geen kampioen worden. Erben is dan ook kritisch op de manier waarop de Ajax-supporters de spelers hebben opgewacht in Amsterdam: "Het gevoel dat je met zijn allen een club bent is goed en je moet ook opbouwende kritiek kunnen hebben, maar moet dat op deze manier?" Daarom stelt Erben de vraag: moet Ziyech nog wel voetballen? 

Erben Wennemars hoor je elke maandag in De Nieuws BV even na half twee.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1