appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Humberto
STER Advertentie

De wederopstanding van Pinokkio

ANP
maandag 2 april 2018 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Elke dag in De Nieuws BV geeft een druktemaker zijn mening over een bepaald onderwerp. Van onderwijs tot politiek, van zorg tot milieu en bovenal immer actuele zaken: niets blijft onbesproken. 

 

Druktemaker Ronald Giphart - Pinokkio

Met Pasen vieren we natuurlijk de wederopstanding van Jezus. Maar we kennen meer wederopstandingen: van politiek tot sport, en van muziek tot film kennen we er natuurlijk ook genoeg. Daarom staat de uitzending van De Nieuws BV vandaag in het teken van comebacks vandaag: dus ook de Druktemaker. Ronald Giphart heeft als niet-gelovige niet veel met wederopstandingen en geeft dus zijn eigen draai aan het thema: hij is voor een wederopstanding van Pinokkio.

Druktemaker Ronald Giphart - Pinokkio

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Facebook en Twitter voor een dagelijkse dosis druktemaker.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1