appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Moedig Voorwaarts
STER Advertentie

'Cynisch dekt de lading niet eens'

ANP
vrijdag 28 juni 2019 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Al stinkend 195 kilometer zwemmen, Maarten van der Weijden staat symbool voor doorzettingsvermogen, Kees van Amstel denkt in De Nieuws BV dat hij niet eens één kilometer kan zwemmen en zeker niet in een pak vol plas en poep.

Druktemaker Kees van Amstel - Maarten van der Weijden

Kees van Amstel is onder de indruk, maar als hij een keer niet cynisch en negatief is, is iemand anders dat weer wel. "Maarten heeft zich knap door de dip heen gevochten, en dan maakt onze reporter Jeroen er ook nog een beetje een zeurpietje van. De Jager, ga jij lekker 195 kilometer zwemmen in je eigen pies. Als Maarten dan voorbij het punt is waar hij vorig jaar op moest geven, wordt de kunstenaar die daar vorig jaar een prachtig symbool en kunstwerk van heeft gemaakt, aan de tand gevoeld."

Druktemaker Kees van Amstel - Maarten van der Weijden

 

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1