appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

'Wybren van Haga zuigt het huisjesmelk uit de tepel van de woningmarkt'

ANP
donderdag 28 februari 2019 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Millenials moeten het doen met louche huisjesmelkers. Een troost is dat ze daar een prijs voor mogen uitreiken, de huisjesmelker van het jaar award. In De Nieuws BV wil Cesar Majorana aandacht vragen voor één huisjesmelker in het bijzonder: Wybren van Haga.

Druktemaker Cesar Majorana - Huisjesmelker Wybren van Haga

Wybren van Haga is namelijk eigenaar van ongeveer honderd woningen die onder zijn BV vallen. Dat is geen huisjesmelken meer volgens Cesar Majorana. "Wybren van Haga zuigt met zijn blote mond het huisjesmelk uit de tepel van de woningmarkt."

Maar wat doet politiek Den Haag hier aan? Cesar: "Een integriteitscommissie besloot Van Haga voor het blok te zetten: of hij wil vastgoedcowboy blijven spelen, of hij wordt parlementariër. Maar vijf maanden na dat besluit bleek al dat Van Haga zich daar niet aan hield. Sterker nog, meneertje had gedreigd zijn partij te verlaten en dus besloot de VVD de portefeuille van Wybren te vergroten."

De nominaties voor huisjesmelker van het jaar lopen nog tot april, maar wat Cesar betreft heeft Wybren van Haga al lang en breed gewonnen. 

Druktemaker Cesar Majorana - Huisjesmelker Wybren van Haga

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1