appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Het werk van een tv-recensent heeft een opfrisser gekregen door Angela de Jong

Shody Careman
vrijdag 8 februari 2019 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Het werk van een tv-recensent heeft een flinke opfrisser gekregen door Angela de Jong. Haar mening maakt was los. In De Nieuws BV zegt Kees van Amstel dat hij wel houdt van een beetje een nare, uitgesproken mening.

Druktemaker Kees van Amstel - TV-recensent Angela de Jong

Vroeger wilde Kees van Amstel graag brandweerman worden en daarna tv-recensent. Kees: "Lekker op de bank tv-kijken en er dan betaald over mekkeren in een krant". De droom tv-recensent te worden vervaagde al snel. "Tv-recensenten waren toch vooral mannen die de tijd  tussen twee seizoenen Zomergasten zaten vol te maken met recensies over Zweedse documentaires over de inheemse keramiekproductie in KirgiziĆ«."

Menig bekende Nederlander kon zich niet vinden in de harde kritieken van Angela de Jong. Ook Gordon sprak op Facebook zijn ongenoegen uit. Kees houdt wel van een nare uitgesproken mening, maar geeft toe dat het altijd even vriendelijk is wat ze zegt.

Druktemaker Kees van Amstel - TV-recensent Angela de Jong

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1