Opinie & Commentaar
BNNVARA

'Ik ken vechtscheidingen die soepeler verliepen dan de Brexit'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Ik ken vechtscheidingen die soepeler verliepen dan de Brexit'

De tijd dringt voor een soepele Brexit. Destijds stemden 52% van de Britten voor de Brexit, maar ondertussen is het aantal voorstanders flink gedaald. Dolf Jansen vertelt in De Nieuws BV waarom scheiden doet lijden.

Video niet beschikbaar

Dolf Jansen heeft zelf een vechtscheiding meegemaakt: ''Ik ken vechtscheidingen die soepeler verliepen, sterker nog, ik heb een vechtscheiding doorgemaakt waar mijn ex uiteindelijk met alles leek weg te lopen, het huis (maar dat stond onder de aanvliegroute van Schiphol), de aandelenportefeuille (aandelen V&D, Perry Sport, Blokker) en de kinderen (maar dat waren allebei kut kinderen met zoveel afkortingen in hun spectrum dat ik het wel zo rustig vond.''

''U merkt het wel, als je alles dreigt te verliezen moet je het voor jezelf een beetje positief zien te draaien. En in dat laatste is Theresa May echt goed geworden. Ze moet ook wel draaien, omdat ze continu van minimaal drie kanten een mes in haar rug kan verwachten. Ze heeft op dit moment haar kabinet mee. Maar dat zou op dit moment al weer anders kunnen liggen'', zegt Dolf.

Druktemaker Dolf Jansen - Vechtscheiding

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie