Sport
NOS

PSV verslikt zich in uitduel bij Vitesse: 1-1

foto: Pro Shots
  1. Nieuwschevron right
  2. PSV verslikt zich in uitduel bij Vitesse: 1-1

Vitesse heeft in het Gelredome PSV op een gelijkspel gehouden. De Arnhemmers hadden daarbij wel een eigen doelpunt van PSV'er Ibrahim Sangaré nodig om op 1-1 te komen. Voor de ploeg van oud PSV-trainer Philip Cocu is het een bonuspunt in de strijd tegen degradatie.

Al vroeg leek het onbegonnen werk te gaan worden voor Vitesse. Xavi Simons nam PSV bij de hand. Hij kreeg de bal met een gelukje mee en zette hiermee de Eindhovenaren op een 0-1 voorsprong.

Vitesse creëerde niets, maar PSV was ook te onzorgvuldig. Heel ongelukkig belandde een vrije trap van Enzo Cornelisse via Sangaré in het eigen doel: 1-1.

Vitesse had zelfs nog een kleine kans op drie punten. Invaller Carlens Arcus schoot in het zijnet. Zo liet PSV het na om in punten op gelijke hoogte te komen met Ajax, dat de klassieker tegen Feyenoord verloor (2-3).

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie