Sport
BNNVARA

'Michel Butter moet naar de Olympische Spelen'

foto: De Nieuws BVfoto: De Nieuws BV
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Michel Butter moet naar de Olympische Spelen'

Het sportweekend zit er weer op en dus bespreken Roelof de Vries en Erben Wennemars de opvallendste uitspraken in de sportmedia. In De Kleine Sportcitatenquiz praten de mannen over Feyenoorder Jan-Arie van der Heijden, marathonloper Michel Butter en VVV-trainer Robert Maaskant.

"Ik had het gevoel dat de vorige trainer niet helemaal alles zelf besloot." "Dit is natuurlijk Feyenoord-speler Jan-Arie van der Heijden", vertelt Erben." Waarom zegt hij dit? "Ik vind het een hele rare uitspraak. Hij heeft het gevoel dat niet alleen trainer Jaap Stam, maar ook andere krachten binnen Feyenoord hem op de bank hebben gezet."

Michel Butter moet naar de Spelen

"Ik had natuurlijk op een ticket voor Tokio gehoopt, maar dit ging te hard. Het was een lijdensweg." "Dit was Michel Butter die zich niet plaatste voor de Spelen op de Marathon van New York", vertelt Erben. "Hij stortte volledig in elkaar, erg jammer. Maar ik vind dat NOC*NSF hem altijd mee moet nemen naar de Spelen. Hij is een inspiratiebron voor honderdduizenden marathonlopers, voor mensen die op zondagochtend tien kilometer hardlopen en voor mij."

Max of Toto?

Roelof en Erben sluiten af met een vraag voor de kijkers thuis. Wie zei: "dit kan alleen als hij een auto heeft waarmee hij zijn talent kan showen. Met een slechte auto is zelfs Hamilton kansloos."

Was deze uitspraak van Max Verstappen, die Hamilton ook wel eens in een mindere auto wil zien. Of was het Mercedes-teambaas Toto Wolff? Laat het weten via Instagram.

Elke maandag tussen 14.00 en 14.30 hoor je Erben Wennemars in BVSC.

Meer van B.V.S.C?

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie