Sport
NOS

Oud-medewerkers uit roemruchte verleden Radio Tour de France in Tourcafé

foto: NPO Radio 1
  1. Nieuwschevron right
  2. Oud-medewerkers uit roemruchte verleden Radio Tour de France in Tourcafé

De rustdag van maandag is een uitgelezen moment om oud-medewerkers van Radio Tour de France uit te nodigen in het NPO Radio 1 Tourcafé. Koos Postema, Jurgen van den Berg, Leo Driessen en Felix Meurders zijn een paar van de illustere namen die langskwamen.

Video niet beschikbaar

Radio Tour de France (NOS) zendt iedere dag live uit vanuit de studio in het Tourcafé. Het is dé ontmoetingsplek voor de echte wielerfans die de Tour de France live willen meemaken, maar ook voor gezinnen die op zoek zijn naar het ideale (gratis) uitje. Iedereen is welkom om tijdens deze laatste week van de Ronde van Frankrijk de magie van Radio Tour de France (NOS) samen van dichtbij te mee te maken.

Naast een kijkje achter de schermen bij hét radioprogramma over de Tour, volg je de etappe op grote schermen terwijl je geniet van een hapje en een drankje. Ook zijn er live muziekoptredens en kan je de presentatoren van Radio Tour de France (NOS) ontmoeten.

Beeld en Geluid in Hilversum is goed te bereiken met openbaar vervoer en auto. Wie het Tourcafé op de fiets bezoekt, krijgt een cadeautje en komt misschien wel in de uitzending van Radio Tour de France (NOS).

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Radio Tour de France (NOS)

Radio Tour de France (NOS) hoor je vanaf 1 juli tot en met 24 juli op NPO Radio 1.

Ster advertentie
Ster advertentie