Sport

Speciale Formule 1-uitzending Langs de Lijn En Omstreken vanuit Zandvoort

EONOS
foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Speciale Formule 1-uitzending Langs de Lijn En Omstreken vanuit Zandvoort

De Formule 1-koorts is voelbaar in Nederland en al helemaal in Zandvoort, de badplaats waar het dit weekend allemaal gaat gebeuren. Langs de Lijn En Omstreken trapt het raceweekend vrijdagavond af op NPO Radio 1 met een speciale locatie-uitzending.

We hebben een heuse F1-Pubquiz waaraan jij als luisteraar kunt meedoen (en een prijs kunt winnen!). Door de uitzending heen zijn er 9 doldwaze vragen en gaan we kijken wie de echte kenner is. Stuur je antwoord(en) door via de NPO Radio 1-app en bij een goed antwoord maak je kans op een prijs.

Uit de oude doos

Er komen veel oud-coureurs langs vrijdag. Denk maar aan Gijs van Lennep, Michael Bleekemolen en Jeroen Bleekemolen, die het circuit van jongs af aan kennen en genoeg verhalen uit de oude doos hebben om de hele uitzending te vullen.

Uiteraard komt ook sportief directeur Jan Lammers even langs, net als de Wethouder van Sport van Zandvoort. We blikken uitgebreid vooruit op de race van zondag, met onder meer F1-verslaggever Louis Dekker.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aan de bar komen ook verschillende gasten langs, onder wie de vrouwelijke Formule 1-fanclub. En hoe lastig is het eigenlijk om met het openbaar vervoer op het circuit te komen? Daar komen we vrijdagavond allemaal achter.

Vanaf 20.30 uur tot 23.00 uur live vanuit het HDMZ Museum in Zandvoort, waar de Race Experience 'De Helden van Zandvoort' te vinden is. Kortom: kun jij niet wachten op de Grote Prijs van Nederland? Tune dan vooral in.

Ster advertentie
Ster advertentie