Sport

Jaike Belfor, Viggo Waas en Erben Wennemars tekenen bij B.V.S.C.

BNNVARA
foto: BNNVARAfoto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. Jaike Belfor, Viggo Waas en Erben Wennemars tekenen bij B.V.S.C.

De Nieuws BV presenteert B.V.S.C. (De BNNVARA Sport Combinatie). Hét programma dat de luisteraar iedere maandag- tot en met donderdag tussen 13:30 en 14:00 bijpraat over het belangrijkste sportnieuws. Kleedkamerpraat, kantineroddels, het gesprek van de dag én bijzondere sportverhalen: het komt allemaal voorbij in het nieuwe sportprogramma van NPO Radio 1.

Presentator Roelof de Vries wordt dagelijks wisselend bijgestaan door experts als Erben Wennemars, Jaike Belfor, Viggo Waas, Diana Kuip, Stef Clement, Marcel van Roosmalen en Dolf Jansen. En mocht je nou de uitzending van B.V.S.C. missen omdat je misschien zelf aan het sporten bent? Niet getreurd: je kan hem terugluisteren als podcast!

In B.V.S.C. gaat Roelof samen met een sidekick, jonge experts én met de hoofd- en bijrolspelers uit de sportwereld op zoek naar de opmerkelijkste, grappigste en belangrijkste verhalen uit de sportwereld. Zij stellen de vragen die ons bezighouden in de sportactualiteit.
Hoe verdient Barcelona de miljoenen van Frenkie de Jong terug? Hoe bereiden onze schaatsers zich voor op het wereldkampioenschap? En ga je door cocaïnegebruik beter bowlen? Presentator Roelof kijkt uit naar het nieuwe programma: "Naast het feit dat mensen mij natuurlijk kennen als een fit, sportief en afgetraind persoon, deed ik voor NPO Radio 1 verslag van het EK voetbal, de Spelen in Rio en de Tour de France. Vier keer per week een sportprogramma maken is daar een prachtig vervolg op!"
Roelof: "Ik vind het geweldig dat dit topteam naast me komt zitten. Zij gaan B.V.S.C. op smaak brengen. Elke dag een andere smaak, wat wil een mens nog meer?"
B.V.S.C. is onderdeel van het NPO Radio 1 programma De Nieuws BV. De Nieuws BV, met Willemijn Veenhoven en Patrick Lodiers, is dagelijks te horen tussen 12:00 en 14:00 uur.

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie