Sport

Sportforum: Complottheorieën, hooligans en wereldwijd kijkcijferrecord in de Formule 1?

EONOS
foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Sportforum: Complottheorieën, hooligans en wereldwijd kijkcijferrecord in de Formule 1?

Het is een titelstrijd waarover nog jarenlang gaat worden nagepraat. En dus ook onderwerp van gesprek in het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken. Max Verstappen versus Lewis Hamilton.


Aan tafel zit Telegraaf-journalist Erik van Haren, die de sport op de voet volgt. Hij heeft een interessante theorie voor de mensen die in complottheorieën geloven.

Voetbaltrainer Robert Maaskant vraagt zich, in het licht van de problemen in het Nederlandse voetbal, af of de strijd die begint over te koken niet voor hooligans gaat zorgen.

Hoe dan ook, de apotheose gaat groots worden. Waarschijnlijk komt het aan op de laatste race van het seizoen. "Dat gaat een wereldwijd kijkcijferrecord worden, dat kan bijna niet anders", denkt Van Haren.

'Ten Hag blijft bij Ajax'

De gasten gaan ook in op de vermeende interesse van de Engelse topclub Manchester United in Ajax-trainer Erik ten Hag. Volgens Van Haren, die goed geïnformeerd is door zijn collega's, blijft Ten Hag in Amsterdam.

Een verstandige beslissing, stelt NOS-voetbalcommentator Jeroen Elshoff. "Je gaat nu toch niet naar Manchester United? Als United nu vol voor Ten Hag zou gaan, zou dat getuigen van beleid. Laten die eigenaren daar nu niet om bekendstaan."

Ook Maaskant zou het snappen als Ten Hag in Nederland blijft. "Met Ajax kun je nu verder in de Champions League komen dan met Manchester United."

Het Sportforum in zijn geheel terugluisteren? Dat kan via https://www.nporadio1.nl/podca...

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie