Podcast

NOS Langs de Lijn Sportforum

  1. Podcastschevron right
  2. NOS Langs de Lijn Sportforum

Elke maandagavond: het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken. Journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport schuiven aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken.

Sparta-aanvoerder Bart Vriends, AD-journalist Arjan Schouten en ESPN-presentator Toine van Peperstraten zijn te gast. 

Deze week in het Sportforum: Voetballer Bram van Polen, PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad en schaatsanalist Erben Wennemars.

Deze week in het Sportforum: Arman Avsaroglu (NOS), Sanne van Dongen (ESPN) en Rypke Bakker (NU.nl). Over de Super Bowl, doellijntechnologie ...

Te gast zijn oud-keeper Ronald Waterreus, ESPN-presentator Milan van Dongen en NOS-commentator en eindredacteur Jeroen Koster. 

Journalist Danielle Kliwon, oud-voetballer Wout Brama en commentator Jan Roelfs bespreken de afgelopen sportweek.

Voetbalcommentator Arno Vermeulen, voetbaljournalist Sinclair Bisschop en sportpresentator Sanne van Dongen zijn te gast. 

Voetbalanalist Kees Kwakman, shorttrackanalist en sportmarketeer Cees Juffermans en sportjournalist Robert Misset zijn te gast.

Sportjournalist Diana Kuip, Telegraaf-verslaggever Renze Lolkema en schaatsanalist Erben Wennemars kijken terug op de afgelopen sportweek.