Politiek
BNNVARA

De Verlenging: hoe nu verder na de historische nederlaag op links?

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. De Verlenging: hoe nu verder na de historische nederlaag op links?

Een historische nederlaag op links: samen hebben de PvdA, SP en GroenLinks nog maar 25 zetels. In 2017 waren dat nog 38. De verklaringen voor het grote verlies stapelen zich op. Lag het aan de lijsttrekkers, aan de campagnes of was het toch corona waardoor alles anders liep? De grote vraag die overblijft: Hoe moet het nu verder met links?

Dat bespreken politiek redacteuren Anna Pleijsier en Merel Ek online in De Week van Kee: de verlenging met politicoloog en oud raadslid voor de PvdA in Amsterdam, Caesar Bast.

De Week van Kee: de verlenging

Om de vrijdag praten politiek redacteuren (Joost Bekendam, Anna Pleijsier en Merel Ek) online verder waar de Week van Kee eindigt. In de Week van Kee neemt De Nieuws BV de luisteraar mee naar de achterkamertjes van de politieke week. We stellen je voor aan belangrijke politieke spelers en geven je een inkijkje in de Haagse bubbel.
Ek, Pleijsier en Bekendam praten met de gast van de Week verder en gaan dieper in op het gesprek van de week. Luisteraars en kijkers kunnen live vragen stellen en meepraten.

Vanaf 13:30 hoor je ze hier, live op Facebook.

Ster advertentie
Ster advertentie