Politiek

Eerdmans is klaar met pathetisch ik-blijf-thuis geleuter

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Eerdmans is klaar met pathetisch ik-blijf-thuis geleuter

[POWN] We zitten ruim een maand in de 'intelligente lockdown'. Dat doet iets met een mens. Zo ook met Joost Eerdmans. In een gloednieuwe De Roast van Joost zegt hij helemaal klaar te zijn met "het pathetische ik-blijf-thuis geleuter waarmee de media ons nog dagelijks blijven voeden."

"We zijn zo saamhorig, er komt zoveel passie los, we moeten elkaar toezingen, stoepkrijt tekeningen maken die met drones gefilmd worden, we moeten laten zien hoe onze quarantaine bevalt: IK MOET HELEMAAL NIKS."

Joost brengt een toost uit op "de grote overwinnaars van deze crisis". Verder roast hij de antivax-beweging: mensen van de Biblebelt tot 'de blijf-van-mijn-lijf ultra-libertairen' en 'de complot-internet-gekkies'.

Waar was Hugo de Jonge?

In de rubriek 'Bonje op het Binnenhof' zoekt Eerdmans antwoord op de vragen: Waarom staat zorgpartij SP zo laag in de peilingen? Waar was vicepremier Hugo de Jonge dinsdag? En waarom liet premier Rutte zich tijdens het Kamerdebat woensdag zo opnaaien door SP-leider Lilian Marijnissen?

De Roast van Joost

Elke zaterdag staat er vanaf 12.00 uur een kersverse De Roast van Joost klaar op de NPO Radio 1 website of app. En natuurlijk in je eigen favoriete podcastapp.

Wil je zélf iemand roasten? Suggesties zijn altijd welkom. Stuur je nominaties in via roast@powned.tv.

Ster advertentie
Ster advertentie