Podcast

NOS Voetbalpodcast #140: 'PSV gaat Ihattaren niet helpen en Ihattaren PSV niet'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. NOS Voetbalpodcast #140: 'PSV gaat Ihattaren niet helpen en Ihattaren PSV niet'

[NOS] In de NOS Voetbalpodcast bespreekt presentator Arno Vermeulen de voetbalweek met commentatoren Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jeroen Stekelenburg.

#140 - 'Ihattaren help PSV niet en PSV helpt hem niet' - NOS Voetbalpodcast

Het vizier wordt in deze aflevering vooral gericht op PSV. Niet alleen de topper tegen Ajax komt uitgebreid aan bod, maar ook de uitschakeling van de Eindhovenaren in de Europa League en de toekomst van toptalent Mohamed Ihattaren wordt van a tot z besproken.

De commentatoren waren niet onder de indruk van het spel van PSV en Ajax zondag. Grueter: "Je denkt dat het bij een duel tussen de nummers één en twee van de eredivisie kwalitatief ook echt een topwedstrijd wordt."

'Rood voor Martínez'

De vier commentatoren spreken ook hun hun afschuw en afkeuring uit over het moment waarop Lisandro Martínez op het been van doelpuntenmaker Eran Zahavi ging staan. De Argentijn had van het veld gestuurd moeten worden, is het eensluidende oordeel. "Hij zet gewoon zijn hele poot er bewust bovenop, dan is het toch gewoon rood", stelt Vermeulen.

Niet voor het eerst is de toekomst van Mohamed Ihattaren, vaak bestempeld als het grootste talent op de Nederlandse velden, onderwerp van de gesprek. De vier NOS-commentatoren stellen eensgezind vast dat hij niet langer op zijn plek is bij PSV.

"PSV gaat hem niet helpen en hij PSV niet", stelt Vermeulen.

Volgens Stekelenburg is de pas 19-jarige Ihattaren gebaat bij een andere trainer. "Toch zal hij het uiteindelijk zelf moeten doen. Het belangrijkste is dat Mino Raiola (zijn zaakwaarnemer, red.) hem naar een goede club brengt."

Maar bij welke club Ihattaren het beste zijn geluk kan zoeken, daarover verschillen de commentatoren nogal van mening.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie