Podcast
AVROTROS

Podcast De Kopgroep: Wie wint er vandaag in Parijs?

foto: ANP Foto
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast De Kopgroep: Wie wint er vandaag in Parijs?

De laatste etappe van de Tour voor mannen is aangebroken! Van Saint-Quentin-en-Yvelines vertrekken de renners vandaag naar de Champs-Élysées in Parijs. Maar ook de Tour de France Femmes staat op het punt van beginnen. Grote kanshebbers zijn dit jaar onze Nederlandse renners, Demi Vollering en Annemiek van Vleuten. Gaat eén van hun eindigen in de gele trui?

#23 - Tour de France: Wie wint er vandaag op de Champs-Élysées? (S16) - De Kopgroep wielerpodcast

De leden van De Kopgroep blikken vooruit op de laatste etappe van de Tour de France en de eerste van de Tour de France Femmes. Ook wordt er even teruggeblikt op de etappe van gisteren, waarin Pogacar toch nog een tweede ritzege weet mee te pakken.

Monsieur 69

Na de twintigste etappe van gisteren is er ook weer een nieuwe nummer 69. Mattias Skjelmose staat op deze felbegeerde plek. De leden van De Kopgroep spreken vol lof over deze renner.

De leden van De Kopgroep voorspellen de winnaar in Parijs. Wie komt er als eerst over de finish op de Champs-Élysées? Zelf kan je ook meespelen met de Natte Vinger! Dat kan via de Instagrampagina van De Kopgroep: @de.kopgroep. Maak daarbij kans op het enige echte wielerpetje van De Kopgroep!

Dagelijks

De Kopgroep is tijdens de Tour de France dagelijks te beluisteren! Ook tijdens de Tour de France Femmes verschijnen er afleveringen van De Kopgroep via je favoriete podcast app!

De Tour de France bij NPO Radio 1

Ook dit jaar heeft NPO Radio 1 uitgebreid aandacht voor het grootste wielerevenement ter wereld. Je hoort NOS Radio Tour de France tot en met zondag 23 juli bij NPO Radio 1, op de website en in de app. De uitzendingen beginnen om 14.00 uur, behalve op zaterdag 1 juli (16.00 uur).

Podcast De Kopgroep (AVROTROS) is tijdens de Tour de France dagelijks te bekijken op ons YouTube-kanaal. Daar zie je ook regelmatig een update vanuit Frankrijk van Onze Man op de Motor, Sebastiaan Timmerman.

En houd onze Instagram Stories in de gaten om bij de quiz Hors Catégorie kans te maken op het Tour de France-prijzenpakket!

Ster advertentie
Ster advertentie