Podcast

Podcast De Dag: Elon Musk vs Twitter

foto: AFPfoto: AFP
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast De Dag: Elon Musk vs Twitter

De saga tussen Elon Musk en Twitter is nog niet ten einde. Wat wil Musk met het platform en waarom is het Twitterbestuur daar bang voor?

#1081 - Elon Musk vs Twitter - De Dag

Elon Musk, de rijkste man ter wereld, heeft zijn oog op Twitter laten vallen. Hij wil het social media platform kopen, zodat hij het naar eigen zeggen groot kan maken. En hoewel alleen al zijn overnameplannen ervoor zorgen dat het aandeel Twitter in de lift zit, moet Twitter zelf er niets van hebben. Het bedrijf bezint zich op het overnamebod en lijkt er ondertussen alles aan te doen om Musk buiten de deur te houden. Waarom eigenlijk?

Digitaal strateeg en Trouw-columnist Ilyaz Nasrullah vertelt in podcast De Dag over de vijandige en complexe relatie tussen Elon Musk en Twitter en wat het voor het platform zou betekenen als Musk het daar inderdaad voor het zeggen zou krijgen.

​​​​​​​Reageren? Mail dedag@radio1.nl

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie