Podcast

Podcast De Dag: de handlangers van Jeffrey Epstein

  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast De Dag: de handlangers van Jeffrey Epstein

In de VS is onder grote belangstelling het proces tegen Ghislaine Maxwell van start gegaan. In de podcast een gesprek met Thysia Huisman, die zelf slachtoffer is van een vermeende andere handlanger van Epstein.

#980 - De handlangers van Jeffrey Epstein - De Dag

Op de eerste dag van het proces tegen Ghislaine Maxwell liet de openbaar aanklager er geen misverstand over bestaan: zij was een essentiële schakel in het jarenlange seksueel misbruik van minderjarige meisjes door haar vriend, soms minnaar, en zakenpartner Jeffrey Epstein. Maxwell zou de meisjes voor hem geregeld hebben en wist wat hij met ze deed. Soms zou ze er ook bij zijn geweest. Zelf ontkent ze.

In podcast De Dag een gesprek met Thysia Huisman, die zelf slachtoffer is van een andere handlanger en vriend van Jeffrey Epstein: de Franse modellenscout Jean-Luc Brunel. Ze werd op haar 18e door hem verkracht en durfde jaren later pas haar verhaal te vertellen. Ze schreef een boek over wat haar is overkomen en toen ze onderzoek deed naar Brunel stuitte ze op een heel netwerk van seksueel misbruik, met in het midden Jeffrey Epstein en Ghislaine Maxwell.

Reageren? Mail dedag@radio1.nl

Ster advertentie
Ster advertentie