Podcast
AVROTROS

Podcast De Kopgroep: Fotofinish: Mohoric wint spectaculaire etappe

foto: ANP Foto
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast De Kopgroep: Fotofinish: Mohoric wint spectaculaire etappe

Na een dag vol demarrages werd het vlak voor de finish toch nog spannend. Twee renners komen tegelijkertijd over de streep heen. Het komt niet vaak voor dat we naar de finishfoto moeten kijken, maar gisteren was het even goed de foto’s inspecteren.

#22 - Tour de France: Fotofinish: Mohoric wint in een spectaculaire etappe! (S16) - De Kopgroep wielerpodcast

We blikken in een melige bui terug op deze etappe en vooruit op de laatste rit van deze tour in de bergen!

Monsieur 69

Ook na de rit van gisteren is er weer een nieuwe nummer 69. Vandaag staat er een Nederlander op dit graag gewilde plekje. Danny van Poppel weet bij de leden van De Kopgroep vele verhalen op te rakelen.

Verder voorspellen we tijdens de Natte Vinger de winnaar van de twintigste etappe. Deze loopt van Belfort naar Le Markstein en is 133 kilometer lang. Zelf kan je ook meespelen met de Natte Vinger! Dat kan via de Instagrampagina van De Kopgroep: @de.kopgroep. Maak daarbij kans op het enige echte wielerpetje van De Kopgroep!

Dagelijks

De Kopgroep is tijdens de Tour de France dagelijks te beluisteren via je favoriete podcast app!

Gerelateerde podcast

De Kopgroep wielerpodcast

De Kopgroep wielerpodcast

De Tour de France bij NPO Radio 1

Ook dit jaar heeft NPO Radio 1 uitgebreid aandacht voor het grootste wielerevenement ter wereld. Je hoort NOS Radio Tour de France tot en met zondag 23 juli bij NPO Radio 1, op de website en in de app. De uitzendingen beginnen om 14.00 uur, behalve op zaterdag 1 juli (16.00 uur).

Podcast De Kopgroep (AVROTROS) is tijdens de Tour de France dagelijks te bekijken op ons YouTube-kanaal. Daar zie je ook regelmatig een update vanuit Frankrijk van Onze Man op de Motor, Sebastiaan Timmerman.

En houd onze Instagram Stories in de gaten om bij de quiz Hors Catégorie kans te maken op het Tour de France-prijzenpakket!

Ster advertentie
Ster advertentie