Opinie & Commentaar

Uitlopen met Erben

foto: NPO Radio 1foto: NPO Radio 1
  1. Nieuwschevron right
  2. Uitlopen met Erben

Elke woensdag loopt Erben een rondje terwijl hij zijn sportweek doorneemt. Deze week: Het Johan Cruijff Stadion, de derby Go Ahead Eagles versus PEC Zwolle en Arjen Robben.

Erben Wennemars vindt dat er teveel getreuzeld wordt met het hernoemen van de Amsterdam ArenA naar het Johan Cruijff Stadion. Hij ziet wel een mogelijkheid wanneer de harde kern van Ajax en die van Feyenoord zich verenigen voor dit doel, want "Cruijff was ook een beetje van Feyenoord".

Gek genoeg was de overwinning op streekrivaal Go Ahead Eagles voor PEC Zwolle fan Wennemars niet het hoogtepunt. Het was mooi, natuurlijk, maar zijn moment was de wissel van Arjen Robben, die daarover "pis- en pislink was".

Jouw Arjen Robben moment

Heb je ook wel eens moment dat je een extra stapje doet, omdat je per se je doel wil halen of per se wil winnen? Ook al kijkt er op dat moment helemaal niemand? Dat moment kun je delen met De Nieuws BV.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Heb je ook een vraag voor Erben? Stuur hem naar de NPO Radio 1 app of tweet naar @denieuwsbv en dan behandelt Erben 'm volgende keer.

Bekijk hier de vorige aflevering van Uitlopen met Erben

Ster advertentie
Ster advertentie