Opinie & Commentaar

'Wie heeft besloten dat het liefdesleven van André Hazes Junior en Bridget Maasland interessant is?'

BNNVARA
foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Wie heeft besloten dat het liefdesleven van André Hazes Junior en Bridget Maasland interessant is?'

André Hazes Junior en Bridget Maasland uit elkaar volgens de laatste berichten. "Het maakt me niet uit met wie André Hazes Junior en Bridget Maasland het doen, hoe ze het doen, en waar, en of ze iets met elkaar hebben, maar toch weet ik alles", zegt Marcel van Roosmalen in De Nieuws BV op NPO Radio 1. De druktemaker vraag zich af: "Wie heeft besloten dat juist hun liefdesleven interessant is?"

Marcel van Roosmalen: "Er zijn heel weinig mensen echt geïnteresseerd in deze mensen. Stonden ze op een bevroren meer bij invallende dooi dan zou bijna niemand z’n leven niet wagen om deze talenten te redden. Hooguit zouden ze aan de kant gaan staan om te constateren hoe ze langzaam ten onder zouden gaan."

'De drek is dichtbij'

"Mijn moeder is dementerend", vertelt Marcel. "Toen ik het verzorgingstehuis binnenliep gleed er net een knakworst van haar bord, de verzorgster kroop op de grond om het voedsel op te rapen maar had het ondertussen met een andere verzorgster over André Hazes junior en Bridget Maasland. Ze kennen die karakters beter dan dat ze mijn moeder kennen, terwijl die tegenwoordig toch ook ongevraagd haar broek naar beneden trekt in een restaurant."

Marcel: "Wat ik maar wil zeggen, je hebt André Hazes junior en Bridget Maasland niet nodig. De drek is ook dichtbij, je staat er vaak ongemerkt tot aan je enkels in, maar je moet het wel willen zien om het te weten."

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie