Opinie & Commentaar

Erben en Patrick - Uitverkoop bij PEC Zwolle

foto: De Nieuws BVfoto: De Nieuws BV
  1. Nieuwschevron right
  2. Erben en Patrick - Uitverkoop bij PEC Zwolle

Erben had geen goed weekend. Op de valreep verloor zijn club van koploper PSV. Maar er is iets vervelends op komst: hij vreest dat de beste spelers voor het grote geld gaan kiezen en daar kan PEC Zwolle niet tegenop. Hoeveel geld moeten Younes Mokhtar, Kingsley Ehizibue en Ryan Thomas opleveren?

Patrick denkt eerst nog even dat Erben zich eindelijk eens heeft verdiept in de Volvo Ocean Race, maar het bedrukte gemoed van Erben Wennemars heeft een andere oorzaak: hij ziet een grote uitverkoop van de beste spelers van PEC Zwolle aankomen.

De Grote Uitverkoop

Ja, Erben weet het nog leuk te brengen: in de geschiedenis van PEC Zwolle is het nog nooit voorgekomen dat de club echt lekker casht, maar eigenlijk wil hij gewoon wedstrijden winnen. Maar als supporter ziet hij met lede ogen aan dat de grote clubs zullen komen voor de beste spelers die PEC ook dit seizoen weer op een imposante top drie positie in de eredivisie hebben weten te nestelen.

Patrick vraagt zich af: waarom kan dit niet gewoon wachten tot de zomerstop? Maar Erben weet dat de contracten van Mokhtar, Ehizibue en Thomas aflopen deze winterstop of in ieder geval dat er op dat moment interesse is. En dus is het afwachten.

Ondertussen pakken de heren het telraam dan maar vast: hoeveel geld moeten deze spelers opleveren?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Erben en Patrick bespreken elke maandag de sportweek bij De Nieuws BV.

Ster advertentie
Ster advertentie