Opinie & Commentaar

Dolf Jansen: 'Als er een prijs bestaat voor beste focus ben ik echt een kanshebber'

BNNVARA
foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Dolf Jansen: 'Als er een prijs bestaat voor beste focus ben ik echt een kanshebber'

Deze week worden de Nobelprijzen toegekend. Dolf Jansen vertelt in De Nieuws BV dat hij wederom over het hoofd is gezien door de comités. Hij verdient volgens hemzelf wel de waardering. "Als er een prijs bestaat voor de beste focus, ben ik echt een kanshebber."

"Ik probeer vreugde en vrede te brengen op plekken in dit land waar daar echt behoefte aan is", vertelt Jansen. "Maar goed, mocht Greta Thunberg de prijs inderdaad krijgen dan mag ik mij in elk geval verheugen op de galspuwingen en exploderende hoofden van allerlei mannen van zekere leeftijd met een Twitteraccount. Of zelfs een column in een grote landelijke ochtendkrant."

Focus is alles

"Tijdens mijn column van vorige week in De Nieuws BV was het complete chaos", vertelt Jansen. "Ik realiseer me dat het een test was. Dit programma is aan het kijken hoe ik onder druk presteer. Aad de Mos werd tegenover me neergezet, er werd een bingomolen binnengebracht en twee redacteuren kwamen achter mij even binnenlopen. Toch word ik graag uitgedaagd, en focus is alles. Als daar een prijs voor zou bestaan zou ik echt een kanshebber zijn."

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie