Opinie & Commentaar
BNNVARA

'De hel heeft zestig zitplaatsen, te weinig beenruimte en acht wielen: ga niet met de bus'

foto: Pixabayfoto: Pixabay
  1. Nieuwschevron right
  2. 'De hel heeft zestig zitplaatsen, te weinig beenruimte en acht wielen: ga niet met de bus'

"Ga niet met de bus! Trap er niet in!" Zo luidt het advies van druktemaker Marcel van Roosmalen in De Nieuws BV. Nu hij drie keer in de week zijn treinreis moet onderbreken en de bus moet nemen om in Hilversum te komen, weet hij "hoe de hel eruit ziet."

In de Gelderlander las Marcel dat het busvervoer steeds onaantrekkelijker wordt in Gelderland. Toenemend verkeer, aanleg van drempels en andere werkzaamheden zorgen ervoor dat de bus trager van A naar B komt. Marcel: "Sinds ik door werkzaamheden aan het spoor sinds kort driemaal per week de treinreis in Weesp moet onderbreken voor een busrit van veertien kilometer naar Bussum-Zuid, weet ik hoe erg het is."

De hel heeft zestig zitplaatsen

Marcel: "Ik weet inmiddels hoe het na de dood is. De hel heeft zestig zitplaatsen, te weinig beenruimte en acht wielen, en als je er eindelijk uit mag ben je kotsmisselijk van het gehobbel. Koop een electrische fiets, wandelschoenen, een step, een segway, maar ga niet met de bus. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: Ga niet met de bus, trap er niet in."

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie