Opinie & Commentaar
BNNVARA

'Ik word met de week banger voor de verkiezingen'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Ik word met de week banger voor de verkiezingen'

"We zitten met z'n allen in een diepe kuil", zegt druktemaker Marcel van Roosmalen in De Nieuws BV. "Ik word met de week banger voor de verkiezingen."

Video niet beschikbaar

De rechter heeft bepaald dat de avondklok per direct moet worden afgeschaft. "De waarheid is dat het nu bijna officieel is dat we met een regering zitten die maar wat doet. Ze willen het virus wel bestrijden, maar doen maar wat", zegt Van Roosmalen.

Draagvlak verdwijnt

"Ik neem het deze regering kwalijk dat ze regels afkondigen en zo indirect bewezen idioten als Wybren van Haga, Willem Engel en Thierry Baudet weer in het zadel helpen. Het resultaat is dat ze weer beginnen te schreeuwen, dat het draagvlak onder alle afgekondigde maatregelen die misschien wel werken verdwijnt", aldus de druktemaker.

Einde van het boze sprookje

Van Roosmalen: "We zitten met z'n allen in een diepe kuil. Ik word met de week banger voor de verkiezingen. Ik snak naar het einde van dit boze sprookje, maar in plaats daarvan komen er steeds meer monsters bij. Sneeuwwitje en roodkapje hebben alle vergiftigde appels opgegeten en zijn daarna verslonden door de boze wolf en die is in een bodemloze put gegooid. En nu zitten we met z'n allen te wachten op de schele boswachter die ons moet redden."

Druktemaker Marcel van Roosmalen - Avondklok

Meer van De Nieuws BV

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie