Opinie & Commentaar
BNNVARA

Stress, dat kent Dolf Jansen niet, behalve die ene keer in de sauna

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stress, dat kent Dolf Jansen niet, behalve die ene keer in de sauna

Regelmatig krijgt Dolf Jansen de vraag of hij wel eens gestrest is. In De Nieuws BV vertelt hij dat het antwoord nee is, behalve die ene keer toen hij naar de sauna ging.

Video niet beschikbaar

Op het podium, voor een groot publiek of camera's om je heen, Dolf Jansen is nooit gestrest. Maar voordat mensen denken dat hij een machine is, neemt Dolf je mee naar een sauna. ''Bij de receptie moesten we een intakeformulier invullen met allerlei gezondheidsvragen, zodat je straks niet dood in het dompelbad ligt. Een van de vragen luidde: wat is uw stresslevel van 1 tot 10. Het stresslevel van het baliemeisje was al omhooggeschoten, omdat ze naar me keek en dacht: oh, die moeten we straks dreggen uit het dompelbad...''

Later tijdens de behandeling vroeg Dolf zich af hoe het met zijn vrouw ging. ''Die lag wel lekker geloof ik, ze bewoog niet, ademde nauwelijks, eigenlijk maakte ze geen enkel geluid. Dat herkende ik wel. Ik dacht: ze zal toch geen seks hebben? Dat is erg hoor, dames, als man: dat je alles gegeven hebt, echt alles, leeg mompel je: 'hoe was het voor jou?' En dat zij dan zegt: 'he, je maakt me wakker'''.

Kijk, dat is volgens Dolf nou een stressfactor.

Druktemaker Dolf Jansen - Stress

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie