Naar homepage
Opinie & Commentaar

Marcel van Roosmalen: 'Ramadanjournaal zit vol lariekoek'
BNNVARA

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Marcel van Roosmalen: 'Ramadanjournaal zit vol lariekoek'

Het Ramadanjournaal wordt uitgezonden door de NTR, de omroep van ons allemaal die bewust kiest voor specifieke thema's en doelgroepen die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR volgens de NTR 'speciaal voor iedereen'. Marcel van Roosmalen snapt het niet helemaal: "Is de Ramadan onderbelicht dan?"

Het Ramadanjournaal

"Ik ben volledig op de hoogte van de gebruiken en de gevolgen van het vasten. Ik las in een van de damesbladen hoe je wijnbladeren vult met rijst. Dat kan dus met een lepel of met de hand." Het Ramadanjournaal heeft Marcel van Roosmalen dus niets nieuws meer te bieden. De stukjes met Liz Snojink zijn daarentegen wel een verrassing voor hem. "Liz Snoijink een bekende Nederlander noemen vind ik al grappig, Liz Snoijink die direct na het opstaan tegen een camera zegt dat het wel eens lekker is om de dag niet meteen met een kopje thee te beginnen is Koefnoen en Jiskefet voorbij." Het journaal kan zijn goedkeuring niet wegdragen: "Dikke plakken met lariekoek voor tussen het vasten door."

Elke dag in De Nieuws BV geeft een druktemaker zijn mening over een bepaald onderwerp. Van onderwijs tot politiek, van zorg tot milieu en bovenal immer actuele zaken: niets blijft onbesproken.


Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Facebook en Twitter voor een dagelijkse dosis druktemaker.

Ster advertentie
Ster advertentie