Opinie & Commentaar
BNNVARA

Terug naar het fietsenhok

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Terug naar het fietsenhok

Waar zijn de tijden gebleven van frummelen achter het fietsenhok? Volgens druktemaker Arthur Umbgrove moet seks een beetje schimmig blijven. In De Nieuws BV vertelt hij dat het nieuwe boek van Heleen van Royen daar niet echt aan bijdraagt.

Video niet beschikbaar

Waarom wil je iedereen deelgenoot maken van je seksleven? Volgens Arthur wil Van Royen een taboe doorbreken dat niet meer bestaat. "Er zijn al jaren programma’s als spuiten en slikken, er staan elke week in weekendbijlages van kranten rubrieken over relaties en seks. Sterker, er wordt tegenwoordig zoveel over gepraat en geschreven: als je als vrouw nu nog geen lol beleeft aan seks, dan ligt het echt aan jezelf."

Volgens Arthur moeten we gewoon terug naar de basis: seks moet een beetje schimmig blijven. "Terug naar het geklungel achter het fietsenhok. Terug naar het onhandige geklooi met ritssluitingen en knoopjes die niet open willen. Want geef het maar toe, lieve mensen, dat was toch de meest opwindende sekservaring die u ooit hebt meegemaakt."

Elke dag in De Nieuws BV geeft een druktemaker zijn mening over een bepaald onderwerp. Van onderwijs tot politiek, van zorg tot milieu en bovenal immer actuele zaken: niets blijft onbesproken.

Druktemaker Arthur Umbgrove - Terug naar het Fietsenhok

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Facebook en Twitter voor een dagelijkse dosis druktemaker.

Ster advertentie
Ster advertentie