Opinie & Commentaar
BNNVARA

'De tweede golf komt, en de derde ook'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. 'De tweede golf komt, en de derde ook'

"De tweede golf komt, en de derde ook", zegt Marcel van Roosmalen in De Nieuws BV. "En daarna een vierde en een vijfde. Het begint natuurlijk weer in Brabant want daar zijn de remmen al weer los."

Video niet beschikbaar

Marcel van Roosmalen: "Rond de jaarwisseling zijn wij zombies, wij zijn verworden tot een kudde die elkaar via de sociale media de hele dag uitschelden en cancelen. Ik heb er zelf ook last van. Hoe langer het duurt, aan steeds meer dingen krijg ik een hekel. De haatlijst wordt langer."

De haatlijst

"Ik haat op dit moment, Het CDA, Hugo de Jonge voorop, GroenLinks, D66, Jesse Klaver, de PVV, Thierry Baudet, Ajax, Feyenoord, PSV, RKC Waalwijk, leverworst, Noord-Holland, Noord-Brabant, de NS omdat er weer overal werkzaamheden zijn, conducteurs die zeggen dat je mondkapje scheef zit, pitbulls, poedels, mensen die veel te nadrukkelijk afstand houden, woonzorgcomplexen voor ouderen."

"Ik haat mensen die oproepen tot boycots of anderen publiekelijk aan de schandpaal nagelen wegens het niet hebben van de juiste mening en ook mensen die daar dan weer ontzettend veel last van hebben. Ik kan geen mening meer horen, heb alle krantenabonnementen opgezegd, kijk niet meer naar actualiteitenrubrieken, ik haat kwetsers en gekwetsten en vooral de mensen die altijd aan de goede kant van de streep staan."

Koningshuis op vakantie

"Sluit het internet, stop met luisteren naar meningen van anderen, interview geen politici organiseer in godsnaam geen verkiezingen en hoezo, echt hoezo gaat onze koning met zijn gezin per privé-vliegtuig een maand op vakantie naar zijn luxe-resort in Griekenland."

Druktemaker Marcel van Roosmalen - Haatlijst

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie