Opinie & Commentaar
BNNVARA

'Farid, ik snap je niet!'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Farid, ik snap je niet!'

Wie dacht Farid Azarkan te gaan overtuigen met zijn plan voor een nep-advertentie uit naam van de PVV? Die vraag houdt Druktemaker Tom Lash de afgelopen 24 uur al bezig. Gisteren luisterde hij naar De Nieuws BV en keek hij naar Jinek, maar nog steeds is het hem volstrekt onduidelijk.

Farid Azarkan stelde in de uitzending van gisteren dat hij bewustzijn wilde creëren onder de Nederlanders dat het 'zo ver zou kunnen gaan'. Tom snapt daar ook niets van: "Maar aan wie wilden ze dat dan laten zien? Dat ‘het zo ver kan komen’? Dat wil ik zo graag weten. Ik weet niet of je luistert Farid, maar mail me, bel zo even in in de uitzending, of maak nog een filmpje met één van die verborgen camera’s van je, maar leg het me uit!"

Hard-line PVV'ers zullen het waarschijnlijk een prima boodschap gevonden hebben denkt Tom. Gematigde PVV'ers die hierdoor afknapten op de PVV zullen waarschijnlijk niet naar DENK zijn overgestapt. "In ieder geval laten ze zien wat 100% zeker de minst adequate partij van Nederland is."

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Facebook en Twitter voor een dagelijkse dosis druktemaker.

Ster advertentie
Ster advertentie