Opinie & Commentaar

Pieter Derks heeft goed nieuws voor Menzis

BNNVARA
foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Pieter Derks heeft goed nieuws voor Menzis

Druktemaker Pieter Derks heeft in De Nieuws BV goed nieuws voor zorgverzekeraar Menzis: hij wordt klant! Wel heeft Pieter een aantal voorwaarden die hij graag even verder toelicht.

"Mijn premie, en daarmee mijn zorgkosten stijgen namelijk al jaren, terwijl ik niet per se meer naar de dokter ben geweest." Dat is natuurlijk in niemands belang vindt hij. "Dat geld kan beter gebruikt worden om een mooiere auto van te kopen. Dat zal de directie van Menzis hopelijk toch wel begrijpen."

Vijfminutenregistratie

Verder zou Pieter graag een vijfminutenregistratie zien van al het personeel. "Het kan natuurlijk niet zo zijn dat ik premie betaal en dat er vervolgens inefficiƫnt met dat geld wordt omgesprongen. Dat moeten we goed blijven monitoren. Daar wordt iedereen beter van."

Voordat Pieter het vergeet zal hij vanaf september contact opnemen met Menzis over de salarissen voor volgend jaar. "Ik ben momenteel nog in overleg met andere klanten om daar de juiste prijsafspraken over te maken. Jullie horen nog wat jullie gaan verdienen, uiteraard zonder de mogelijkheid daar verder nog iets aan te veranderen. Dat heet in jullie sector geloof ik onderhandelen."

"Nogmaals gefeliciteerd met mij als klant, en ik hoop op een lange en vruchtbare samenwerking. Want de zorg is van ons allemaal!"

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Facebook en Twitter voor een dagelijkse dosis druktemaker.

Ster advertentie
Ster advertentie