Naar homepage
Opinie & Commentaar

'Zwerfhondenleed erger dan een humanitaire ramp'
BNNVARA

foto: De Nieuws BVfoto: De Nieuws BV
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Zwerfhondenleed erger dan een humanitaire ramp'

Het gaat veel over de M, de nieuwe talkshow van Margriet van der Linden. Druktemaker Marcel van Roosmalen zegt in De Nieuws BV dat hij de doodstrijd van Humberto Tan bij RTL Late Night veel fascinerender vindt: "Het programma is verworden tot een koffiekransje met BN'ers, die onweersproken hun pr-praatje mogen houden."

Druktemaker Marcel van Roosmalen - Help de zwerfhonden

Zo kwam Rosanne Kluivert vertellen over het lot van zwerfhonden op Curaçao: "Er gebeurde ook die dag van alles op de wereld, maar RTL Late Night koos voor zwerfhondenleed op Curaçao. Een commerciële keuze. Uit onderzoek blijkt dat kijkers van RTL Late Nightzwerfhondenleed erger vinden dan een humanitaire ramp." Volgens Marcel van Roosmalen vindt Humberto Tan dat zelf ook, want hij houdt van problemen die oplosbaar zijn.

"Ik zie dat Twan Huis nog niet zo snel doen. Dirk Kuyt, de familie Kluivert en de zwerfhonden op Curaçao gaan Humberto nog enorm missen."

Elke dag in De Nieuws BV geeft een druktemaker zijn mening over een bepaald onderwerp. Van onderwijs tot politiek, van zorg tot milieu en bovenal immer actuele zaken: niets blijft onbesproken.

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Facebook en Twitter voor een dagelijkse dosis druktemaker.

Ster advertentie
Ster advertentie