Opinie & Commentaar
BNNVARA

'Je moet uilenstront in je boreale hersenpan hebben om dit meldpunt te verzinnen'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Je moet uilenstront in je boreale hersenpan hebben om dit meldpunt te verzinnen'

Was er dan geen enkel nieuwsfeit deze week om niet cynisch over te worden, vraagt Kees van Amstel zich af in De Nieuws BV. Hij noemt enkele opvallende nieuwsberichten van de afgelopen week.

Van narcist naar fascist blijkt volgens Kees van Amstel tegenwoordig ook maar een hele kleine stap te zijn. "Antifa, die zich overigens kleden in fascistische, zwarte gevechtskleding, met een teken dat verdacht lijkt op. Ze wensten mensen met een andere mening dood, misschien begrijp ik het niet helemaal, maar dat lijkt op zijn zachtst gezegd toch een beetje op fascisme. Maar, waarom zou je als activist in deze tijd nog kritisch naar jezelf kijken?"

Heeft Kees al gezegd dat we gek zijn geworden? Kees: ''Het wetenschappelijk bureau van het Forum heeft nu een meldpunt voor indoctrinatie door docenten, waar studenten linkse indoctrinatie aan kunnen geven. Ik weet niet wat er op de UvA verteld wordt, maar je moet toch behoorlijk vervelen en uilen-stront in je boreale hersenpan hebben om dit meldpunt te verzinnen.''

Druktemaker Kees van Amstel - Cynisch

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie