Naar homepage
Opinie & Commentaar

'Amsterdam is een commerciële hoer'
BNNVARA

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Amsterdam is een commerciële hoer'

Toeristen zijn als sprinkhanen volgens Druktemaker Marcel van Roosmalen: "Ze hebben Amsterdam helemaal kaalgevroten." Om de boel te redden stuurt de Partij van de Arbeid Sharon Dijksma naar het rampgebied. In Het Parool stelde zij zich voor aan de Amsterdammers.

Druktemaker Marcel van Roosmalen - Amsterdam en de PvdA

"Bij de PvdA snappen ze zelf nog steeds niet waarom ze bij elke verkiezing kleiner worden." Volgens Marcel hebben de voorgangers en partijgenoten van Dijksma de stad op een presenteerblaadje aangeboden aan de toeristen. Gelukkig is daar nu dan Sharon Dijksma om de boel te redden. Ze mocht zich, ongehinderd door de journalisten, voorstellen aan de Amsterdammers. Ze las een gedicht voor tijdens het interview:

Quote

'Geen enkele taalvondst in mijn gedichten, past zo perfect als ik bij jou. Ontrouw ben je, duister, maar meestal met de lichten aan. Amsterdam, jij vrijgevochten vrouw.'

Sharon Dijksma

Volgens Marcel is Amsterdam helemaal geen vrijgevochten vrouw maar een commerciële hoer. Dijksma werd ook gevraagd naar haar zwakke punten: "Haar zwakste punt is dat ze zelf vindt dat ze soms 'te snel denkt'. Eigenlijk vindt ze zichzelf dus te slim voor Amsterdam. Typisch dat de PvdA dit soort politici altijd achteraf naar het rampgebied stuurt."

Elke dag in De Nieuws BV geeft een druktemaker zijn mening over een bepaald onderwerp. Van onderwijs tot politiek, van zorg tot milieu en bovenal immer actuele zaken: niets blijft onbesproken.

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Facebook en Twitter voor een dagelijkse dosis druktemaker.

Ster advertentie
Ster advertentie