Cultuur & Media

Willibrord Frequin: 'NPO Radio 1 mag wel wat pittiger!'

foto: ANP FOTOfoto: ANP FOTO
  1. Nieuwschevron right
  2. Willibrord Frequin: 'NPO Radio 1 mag wel wat pittiger!'

[AVROTROS] "Ik vind het allemaal te saai, af en toe mag het wel wat pittiger. Interviewers zijn tegenwoordig lang niet zo pittig als vroeger. Vroeger was het veel meer gericht op de kern van de zaak. Waar gaat het over? Daarover? Dan wil ik dat ook weten. En achtervolg dan maar die minister of wie het ook is en dat gebeurt te weinig. Godverdorie, kom op man!" Dat zegt Willibrord Frequin in APP RADIO, het nieuwe NPO Radio 1-programma van AVROTROS. Frequin is fervent luisteraar en onderwerpt de zender wekelijks aan een kritische analyse in de vaste rubriek 'De Radio 1-week van Willibrord'.

'NPO Radio 1 betrouwbaar, fan van Kockelmann'

Frequin heeft niet alleen maar kritiek op de zender, hij noemt NPO Radio 1 ook betrouwbaar. Daarnaast is hij groot fan van presentator Sven Kockelmann, die volgens Frequin "de beste is, hij interviewt kort en pittig en laat er geen gras over groeien." Ook de Nationale Nieuwsquiz van KRO-NCRV kan hij erg waarderen: "Dan kan ik mezelf testen, en ja ik hoor dan wel bij de winnaars."

Quote

Ik vind het allemaal te saai, af en toe mag het wel wat pittiger

Willibrord Frequin in APP RADIO

Nieuw NPO Radio 1 programma APP RADIO

In het nieuwe NPO Radio 1-programma APP RADIO krijgen luisteraars iedere vroege donderdagochtend tussen 04.00 en 06.00 uur de kans om hun mening te geven over hun zender NPO Radio 1. Wil jij ook reageren op de stellingen en je mening geven over de programma's op NPO Radio 1, doe dat dan via de NPO Radio 1-app of bel tijdens de uitzending op 0800-1121. APP RADIO wordt gepresenteerd door Mischa Blok en Jacob de Vries.

Ster advertentie
Ster advertentie