Cultuur & Media
AVROTROS

'BN'ers zijn treurige mensen', zegt Dennis Schouten

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. 'BN'ers zijn treurige mensen', zegt Dennis Schouten

"De meeste mensen die bekend zijn willen in het BN'er-kliekje zitten", vertelt programmamaker en YouTuber Dennis Schouten in MISCHA!. "Dat ze uitgenodigd worden op de verjaardag van Monica Geuze bijvoorbeeld. Ik heb daar echt niks mee. Treurige mensen. Ik vind het prachtig dat ze denken meer te zijn dan wie dan ook, en om ze dan finaal de grond in te trappen."

#447 - Dennis Schouten: 'BN-ers zijn vaak treurige mensen' - MISCHA!

"En als die BN'ers vervolgens kwaad reageren dan lach ik me dood", aldus Schouten. Hij is trots op wat hij heeft neergezet met zijn YouTube-kanaal RoddelPraat, waarin hij samen met Jan Roos de laatste roddels bespreekt. Schouten: "Ik ben dankzij RoddelPraat niet afhankelijk van welke werkgever dan ook. Wij onderhouden onszelf, en we hebben een grote achterban die dat mooi vindt."

Racistische grappen

In RoddelPraat komen geregeld grove grappen voorbij, waarop het duo weleens kritiek krijgt, omdat die racistisch zouden zijn. "Als je een vreselijke grap maakt, maar je merkt dat het een grap is, dan kun je dat onmogelijk als racisme zien? Ik vind dat zo makkelijk en dom."

#447 - Dennis Schouten: 'BN-ers zijn vaak treurige mensen' - MISCHA!

MISCHA!

Gelukkig zijn ze er nog: mensen die hun mond opendoen, hun visie, gedachten en dromen met ons delen. In MISCHA! gaat presentator Mischa Blok iedere maandag tot en met donderdagnacht tussen 01:00 en 02:00 uur op zoek naar de drijfveren van deze mensen. Luister alle afleveringen via https://www.nporadio1.nl/podca...

Ster advertentie
Ster advertentie