Binnenland

Dit mag je vandaag niet missen op NPO Radio 1

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit mag je vandaag niet missen op NPO Radio 1

Elke dag vind je op deze pagina een artikel met een selectie van het beste dat vandaag op NPO Radio 1 te horen is. Het gaat dan bijvoorbeeld om bijzondere gasten, mooie reportages, groot nieuws en belangrijke sportwedstrijden. We kijken ook naar wat is geweest: wat is de moeite waard om terug te kijken of te luisteren?

De tips voor vandaag

Bureau Sport
De heren Erik Dijkstra en Frank Evenblij hebben een mening over alles wat met sport te maken heeft. Vanmiddag laten ze die horen in Bureau Sport, in De Nieuws BV.

Op YouTube laten Erik en Frank ook altijd hun licht schijnen over de afgelopen sportweek. Deze is hun bijdrage van afgelopen vrijdag:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Johnny Rep
In de gouden jaren van Ajax was Johnny Rep een van de smaakmakers. Nu is er het boek Buitenbeentje, waarin het levensverhaal van Rep is opgetekend door Mark van den Heuvel. Rep is vanochtend te gast in het NOS Radio 1 Journaal.

Dit zijn een paar hoogtepunten uit de carrière van Rep:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Politiek café
NPO Radio 1 strijkt vanmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur neer in Den Haag. Radio EenVandaag houdt daar in café Schlemmer het maandelijkse politiek café, met onder meer Kees Boonman.

En verder vandaag...

  • Christiaan Weijts is vandaag de gast in Kunststof. De schrijver en columnist schreef een nieuw boek: Het valse seizoen. Het verhaal gaat over drie musici die gedwongen worden hun levens radicaal om te gooien.
  • Er is vandaag één wedstrijd in de eredivisie en dat is een echte kelderkraker. Go Ahead Eagles ontvangt om 20.00 uur Willem II, het verslag is van Jan Vincent van Zuiden.

Alle onderwerpen zijn onder voorbehoud. Kijk voor alle programma's en onderwerpen in de gids voor vandaag.

Gisteren gemist

Bestuurders van een Tesla krijgen de meeste bekeuringen en hebben ook relatief vaak schade, bleek gisteren uit cijfers van een leasemaatschappij. Autokenner Carlo Brantsen denkt te weten hoe het komt en vertelde erover in Radio EenVandaag:

Ster advertentie
Ster advertentie