Binnenland

Wil jij op een geheel nieuwe manier naar NPO Radio 1 luisteren? Meld je dan nu aan!

foto: NPO Radio 1foto: NPO Radio 1
  1. Nieuwschevron right
  2. Wil jij op een geheel nieuwe manier naar NPO Radio 1 luisteren? Meld je dan nu aan!

Ben jij een fervent luisteraar van NPO Radio 1? En ben je op zoek naar een manier om jouw favoriete programma's overal en wanneer je maar wil te luisteren? Dan hebben we wat voor je!

Helaas kunnen alleen iOS gebruikers deelnemen aan de test.

Doe mee en test de Radio 1 To Go app

Voor een geheel nieuwe luisterervaring zijn we op zoek naar een groep mensen die ons willen helpen met het testen van de nieuwe functie: NPO Radio 1 To Go.

Met de testversie van de NPO Radio 1 To Go - app bepaal je zelf wanneer je luistert en krijg je je elke moment van de dag een nieuwe lijst met interessante luisterfragmenten die passen bij de onderwerpen die jij interessant vindt.

Gedurende een periode van 6 weken krijg je als tester toegang tot de testversie van de app daarmee de kans om jouw luisterervaring naar een hoger niveau te tillen. En na deze 6 weken horen we natuurlijk heel graag wat jij van NPO Radio 1 To Go vond!

Wat vind je van NPO Radio 1 To Go? Waar gebruik je de functie vooral voor? Denk je dat je deze functie vaker zal gebruiken? Zijn er verbeterpunten? Wij horen het heel graag, want alleen op die manier kunnen we ervoor zorgen dat de NPO Radio 1 To Go geheel aan jouw wensen voldoet.

Lijkt het jou leuk om ons te helpen met het testen van NPO Radio 1 To Go? Meld je dan nu aan via onderstaand formulier:

{rsform 30}
Ster advertentie
Ster advertentie