Binnenland
AVROTROS

Dit bedrijf geeft je vrij als je een kater hebt

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit bedrijf geeft je vrij als je een kater hebt

Wat doe jij meestal als je een kater hebt maar moet werken? Je ziek melden? Bij een bedrijf voor concerttickets hoeven werknemers dat niet te doen. Die krijgen gewoon vrij van de baas wanneer ze een kater hebben. Het gaat om DICE, het Britse bedrijf achter een app voor concerttickets en -tips.

De werknemers gaan ’s avonds zo vaak naar een concert dat het weleens laat wordt en dus uit de hand loopt qua alcoholconsumptie.

Maar, de beste deals worden volgens de baas vaak gesloten na afloop van een concert onder het genot van een biertje. En dus hoeven werknemers, als het weer eens laat is geworden en er sprake is van hoofdpijn en misselijkheid, zich niet ziek te melden. In geval van een kater hoeven ze alleen een paar emoji’s te whatsappen. Een muzieknootje, glas bier en een overgevende smiley is het enige dat nodig is, schrijft Glamour.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

TrendingVandaag 1 september

Wat is er trending op social media? Redacteur Lammert de Bruin (@Lammert) zet het op een rij in TrendingVandaag. Kijk hier voor alle items die in TrendingVandaag worden besproken.

Ster advertentie
Ster advertentie