Binnenland

Podcast #DeDag: Hoe is het om verslag te doen van de Thaise reddingsactie?
NOS

foto: AFP/NOSfoto: AFP/NOS
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast #DeDag: Hoe is het om verslag te doen van de Thaise reddingsactie?

Niet eerder zag correspondent Marieke de Vries zoveel journalisten bij elkaar. Honderden collega's uit allerlei landen hadden zich verzameld rondom de grot in Thailand, waar een voetbalteam vast zat.

{podcast audio="50737" caption="De Dag #112: Hoe is het om verslag te doen van de Thaise reddingsactie?" }

De reddingsoperatie is inmiddels tot een goed einde gekomen. De Vries vertelt in De Dag hoe het was om te werken in een mediacircus als dit. Ze ervoer uitzonderlijke gastvrijheid, hoorde aangrijpende verhalen en zag zelfs een productieploeg uit Hollywood lopen. Want deze reddingsactie had alles wat een Hollywoodfilm heeft.

Verder in De Dag

Akkoord hier, akkoord daar: de media staan al dagen vol met nieuws over het klimaatakkoord. Dat is nu op hoofdlijnen gepresenteerd. Wat gaat er veranderen en waarom moet je dat weten? Verslaggever Henrik-Willem Hofs vertelt wat je gaat merken van dit akkoord.

Hoe wat waar?

Elke werkdag staat er vanaf 12.00 uur een nieuwe podcast klaar op je favoriete podcastplatform, zoals iTunes, Stitcher, Soundcloud en nporadio1.nl/podcast. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt. De podcast is een gezamenlijke uitgave van NOS, KRO-NCRV, BNNVARA, AVROTROS, NTR, EO, VPRO, Omroep MAX en WNL op NPO Radio 1.

Ster advertentie
Ster advertentie