Achtergrond
KRO-NCRV

Angela de Jong over boerin Steffi: 'A star is born'

foto: KRO-NCRV/YouTubefoto: KRO-NCRV/YouTube
  1. Nieuwschevron right
  2. Angela de Jong over boerin Steffi: 'A star is born'

Boerin Steffi wordt de verrassing van Boer Zoekt Vrouw. Dat zei AD-tv-recensent Angela de Jong in het Mediaforum van Spraakmakers. "Ik vond haar zo ontzettend leuk en verrassend gisteravond."

De Jong denkt dat de hengstenfokster niet alleen haar, maar heel Nederland heeft vertederd. Ze kwam aanvankelijk wat verlegen over, maar volgens De Jong kan Steffi wel eens dé verrassing van het seizoen worden.

Schuchter

Tijdens de voorstelronde was boerin Steffi nog heel schuchter en vorige week was ze totaal overdonderd door het grote aantal reacties. Want wie zou haar nou een brief schrijven? "Een misplaatst en onverdiend minderwaardigheidscomplex", volgens De Jong. Maar in de uitzending van afgelopen zondag kregen we een heel andere Steffi te zien. "Ze had humor, ze wist die mannen goed aan te pakken en eentje die geen vragen wist te stellen ook al zag hij er heel leuk uit, die stuurde ze gewoon weg."

Populariteit Yvon Jaspers

Zo'n 3 miljoen mensen keken gisteren naar Boer Zoekt Vrouw, waarin de boeren gingen speeddaten met hun favoriete brievenschrijvers. Volgens Angela de Jong heeft de ophef rondom presentatrice Yvon Jaspers, die zou bijverdienen bij een veevoederbedrijf geen invloed op de populariteit van het boerendatingprogramma. "Ik hoor niemand in mijn omgeving die nu zegt we kijken geen Boer Zoekt Vrouw meer, omdat er misschien van alles met Yvon aan de hand is."

Quote

Ik denk dat het tijd wordt dat Yvon Jaspers eens wat uitlegt

Angela de Jong

Toch zit De Jong met smart te wachten op een interview met Yvon Jaspers. "Ik denk dat het tijd wordt dat ze eens wat uitlegt. Ik denk dat er nu meer kapot wordt gemaakt, dan wat er werkelijk aan de hand is. Dat vind ik een beetje zonde."

Ster advertentie
Ster advertentie