Achtergrond
KRO-NCRV

Wat weet jij van Justin Bieber, Koningin Máxima en de Efteling? Speel de Nationale Nieuwsquiz!

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Wat weet jij van Justin Bieber, Koningin Máxima en de Efteling? Speel de Nationale Nieuwsquiz!

Test iedere vrijdag je nieuwskennis bij NPO Radio 1 in de Nationale Nieuwsquiz van Spraakmakers. Welke Efteling-attractie sloot definitief de deuren? En welke Amerikaanse staten bezocht Koningin Máxima deze week? Test je nieuwskennis!

Speel mee op de radio

De Nationale Nieuwsquiz is onderdeel van het programma Spraakmakers (KRO-NCRV) en wordt elke dag uitgezonden tussen 11:15 en 11:30. Wil je ook meespelen op de radio? Geef je dan op. De nieuwskenner van de week wint 300 euro!

NPO Radio 1 studio

Als je deelneemt, krijg je meteen een uniek kijkje in de keuken van de radio. Je wordt namelijk ontvangen in de studio waar alle NPO Radio 1-programma’s worden uitgezonden. Je ziet de redactie van Spraakmakers aan het werk (niet te dichtbij, anders zie je de antwoorden van de quiz) en natuurlijk kun je je nieuwskennis eens echt laten testen door presentatoren en quizmasters Roos Abelman of Carl-Johan de Zwart.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie